Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az emberek miért pénzelik a...

Az emberek miért pénzelik a Netflixet meg a HBO Go-t, mikor megvan minden ingyen torrenten és egyéb oldalakon?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 10:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
42%
Én például azért, mert katolikus keresztény ember vagyok, és idegenkedem a lopástól
2021. jún. 24. 13:11
 12/64 anonim ***** válasza:
92%
Nyugaton van erre a szórakozási módra fizetőképes kereslet. Keleten meg a balkánon nincs, úgyhogy mindent próbál az ember ingyen beszerezni, ha egyszer ingyen is elérhető. Más az életszínvonal, mások a prioritások. Felénk a videójáték meg a legális filmezési élmény is luxus. És mivel a tört játék meg a torrentezett film/sorozat ingyen elérhető, nem fogják sokan törni magukat a fizetős változatért.
2021. jún. 24. 13:12
 13/64 anonim ***** válasza:
85%
Mert 1) engem is kifizetnek a munkámért, nehogy már én ne fizessek más munkájáért; 2) szeretném ha a jövőben is lenne lehetőségem minőségi filmeket, sorozatokat nézni, ehhez meg pénz kell.
2021. jún. 24. 13:29
 14/64 anonim ***** válasza:
92%

Kívánom, hogy legyen egy kocsmád és az emberek a Tescoban vett söröket vigyék oda be és te becsődölj, hiszen minek vennék meg kétszer annyiért ugyanazt, ami a Tescoban feleannyi? Érted már?

Ha mindenki torrentezne mát rég be lennének tiltva, hiszen a készítőknek nem érné meg. Ez is pont ugyanolyan üzlet, mint bármi más.

Minek a fesztiválra jegyet venni, ha be is szökhetsz? Ezer ilyen hülye példát lehetne írni. Ha ezt nem érted akkor...

2021. jún. 24. 13:43
 15/64 anonim ***** válasza:
84%
Szegény kérdezőt mennyit oltják, pedig 11 évesen mi is így gondolkodtunk :) majd ha még nő pár évet, megérti, hogy működik a társadalom :)
2021. jún. 24. 13:50
 16/64 anonim ***** válasza:
93%

Nekem sokkal kényelmesebb így nézni filmeket, sorozatokat, mint torrentezni folyton. De én nagyon sokat nézem, minden nap nézek valamit, vagy órákig hallgatok valamit. Ha havonta 2 alkalommal néznék egy filmet róla, akkor persze nem érné meg, de így teljesen. Ráadásul én főleg telefonról nézem ezeket, amire macerás lenne feltölteni, cserélgetni mindent és annyi hely sincs a telefonomon, hogy egyszerre több évadnyi sorozat meg több film legyen készenlétben. Ha meg valami, amit nagyon megnéznék nincs fent ezeken a szolgáltatókon, akkor velem is volt már, hogy inkább leszedem, mint hogy 1-2 dolog miatt előfizessek más szolgálatóra vagy megvegyem online. De ha rengeteg dolgot nézek egy helyről, akkor jobban megéri fizetni érte, mint kínlódni.

Egyébként nyugaton tényleg más a mentalitás, ott sokaknál fel sem merül a torrentezés, mások meg azért nem csinálják, mert egyes helyeken ezt sokkal komolyabban veszik, mint itthon és tényleg megbírságolhatnák érte.

2021. jún. 24. 13:54
 17/64 anonim ***** válasza:
0%
Netflix és minőségi tartalom egy mondatban? lol
2021. jún. 24. 14:25
 18/64 anonim ***** válasza:
81%

Egyrészt kényelmes. Megnyomom a TV távirányítóján a Netflix gombot, és máris ott egy rakat film és sorozat, csak el kell indítani. Nem kell letölteni, nem kell átmásolni külső adathordozóra (tudom létezik DLNA, meg Plex meg tököm tudja még mi, de azokkal is csak a macera van egy átlag user számára), nem kell utána seedelni, és ha mondjuk 20 perc után megunom az adott filmet csak simán keresek másikat, nem kell előröl kezdeni a fenti procedúrát.

Másrészt ezzel támogatom a tartalomgyártókat, hogy még több filmet és sorozatot készítsenek.

2021. jún. 24. 14:27
 19/64 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem nem kell álszentnek lenni, mindenki csinálta már. Arról nem is beszélve, hogy ez alapján megítélni valakit tök felesleges, például én is mielőtt megveszek egy játékot, előtte letöltöm torrentről, hogy kipróbáljam, ha tetszik megveszem, ha nem nem. A filmeknél/sorozatoknál meg csak azért fizetek pl a Netflixnek, HBO GO-nak, mert ezzel mutatom ki a támogatásom a színészek és a stáb felé.
2021. jún. 24. 14:27
 20/64 anonim ***** válasza:
9%

Nem járok moziba, nem nézek tv-t, nem veszek semmit, és a letöltésem is konvergál a 0-hoz, mert a mai felhozatal már annyit sem ér, hogy letöltsem. Van egy youtube premium és twitch előfizetésem, azzal le vagyok tudva egész hónapra, és bár ezek lehetnének ingyenesek is, csak a reklám elkerülése végett nyomtam meg az előfizu gombot,nagyon sok száz filmet vettem ki tékából annó, valójában minden frissen megjelent film már félre volt téve nekem. De az igazán szomorú dolog, az a lokalizáció, rengeteg mindenről maradtunk le, mert a kiadó úgy gondolta, hogy idehaza tilos megnézni. A torrentnek köszönhetően végtelen sorozatdarálásba kezdtem utána.

Mióta családom van, erről is leszoktam idő hiányában. Mire ágyba kerülök, egy 5 perces műsor is elég, hogy ne lássam a végét.

2021. jún. 24. 16:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!