Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Ciki Sztorik? (bőv. Lent)

Ciki Sztorik? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

A suliújság szerkesztője vok és kéne egy olyan rovat (az újság havonta jön ki ) hogy "havi ciki" ez a rovat az enyém és kéne sok sztori bele:

pls help

2012. dec. 14. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:

505 másik ilyen kérdés:

[link]

2012. dec. 14. 21:22
 2/3 anonim válasza:
100%
Egyik barátnőmmel jöttünk haza busszal, és apa felhívott, hogy hol járunk. Mivel hangzavar volt, befogtam a fülem, és úgy mondtam apának, hogy nem hallom, amit mond, de még más dolgokat is elmondtam közben. Közben barátnőm ott csitítgatott, és mikor leraktam a telefont, közölte velem, hogy úgy üvöltöttem, hogy az egész busz attól zengett! Állt egy nő mögöttünk, már ő is fuldoklott a röhögéstől, és mondta, hogy ő is így szokott telefonálni :') nagyon ciki volt, alig vártam, hogy leszálljunk a buszról :)
2014. máj. 13. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Második, nekem metrón vannak ilyen gondjaim, amikor a szerelvény egyszer hangosan zúg másszor néma csönd van amikor beér a megállóba. Én meg üvöltök a telefonba egyszer utána meg le kell vinni a hangom. De van, hogy elfelejtek átváltani és a megállóban az egész metró attól zeng, hogy üvöltök a telefonba :D
2014. okt. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!