Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ciki sztorik? :D

Ciki sztorik? :D

Figyelt kérdés
2012. júl. 17. 19:20
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Chuck Norrist leütöttem, de már éledezik...
2012. júl. 17. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
megvertek sakkban
2012. júl. 17. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy étteremben ki kellett mennem WC-re.Ráültem,és hogy ne kelljen lehúznom,próbáltam a lefolyóba célozni,de nagyon rosszul sikerült.A Wcdeszka és a csésze között (!) kispriccelt a vizelet,rá a nadrágomra és a földre.Apámmal voltunk az étteremben és még az egyik barátja is ott volt!

Szerencsére még kicsi voltam,talán harmadikas vagy negyedikes.Ja és fiú vagyok.

2012. júl. 17. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Most,hogy leírtam neked ezt a cikis történetemet,remélem megjutalmazol egy zöld kézzel.:)
2012. júl. 17. 19:44
 5/9 anonim ***** válasza:
86%
Még ha ő nem is, én megjutalmaztalak. :D
2012. júl. 17. 21:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

a múltkor fagyiztam egy plázában és ahogy nyaltam a fagyit, leesett, de úgy , hogy először a táskámra, onnan meg a földre.. a pólóm és a táskám is olyan lett.. fel akartam venni a földről, (másik kezemben a táska) és ahogy hajolok le a hajam belógott az arcomba, én meg reflex szerűen a fülem mögé akartam tűrni( mert ugye tök zavarban voltam).. az arcom és a hajam is fagyis lett , meg a kezem

is.. utána meg elkezdtem röhögni saját magamon.. csomó ember volt körülöttem, de nem is röhögtek ki, inkább csak bámultak.. :D

2012. júl. 17. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Eurolines buszon. Épp Horvátországba utaztunk. Meleg volt büdös kényelmetlen székek és teli volt az egész busz. Épp veszem elő a kólát és a mellettem ülő román emberke ahogy mászott kifele meglökött és az egész kóla rám borult. Mentem be a budiba hogy lecseréljem a pólómat(mivel direkt raktam be cserepólót) a budiba világítás nem volt. tök sötétség volt ott és amikor levettem a pólómat és felvettem az újat leültem a budira elvégezni a dolgomat. Amikor lehúztam akkor az egész budiba feljött a víz mivel amikor levettem a kólás pólómat a wc-be dobtam véletlenül és elázott minden ott. Feltűnésmentesen vissza ültem a helyemre. Éhes volt elővettem egy Hot-Dog-ot. Amikor hozzá kezdtem volna enni hátulról jó erősen megrugták a székemet én egy kicsit összeszorítottam a hotdogot és a virsli kirepült belőlem és előttem ülő arcába landolt de aludt és szerencsére nem vette észre csak hát ott röhögtek rajtam. Kb ennyi de ez kb 2 hete történt pár óra leforgása alatt.
2012. júl. 17. 23:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
bocsi nem belőlem repült ki virsli hanem a hot-dog szendvicsből :D
2012. júl. 17. 23:39
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2012. júl. 18. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!