Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ciki sztorik a turiból?

Ciki sztorik a turiból?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, én nem vagyok olyan turi-katona, mégis mindig történik valami mikor megyek: Tegnap például kilós turiban csendesen turkálgattam, mikor egy nő elment mellettem kikapott egy felsőt a kosaramból, ami a lábam mellett volt. Mondanom sem kell egy elég csinos darab volt, utána szóltam, hogy "Elnézést, de azt én még szeretném megnézni..." Vagy valami hasonlót, erre meg teljesen kikelt magából, hogy ezt ő találta, a földön volt, miért akarom lenyúlni, miért nem hagyom vásárolni. :D

Valószínű, hogy nagy lett volna nekem a felső, ezért sem álltam neki vitatkozni, na meg szerintem az a nő nem volt normális, nem lett volna érdemes vitatkozni, az eladók is vigyorogtak rajtunk. :S

Nem pont ilyen történeteket várok, ami eszetekbe jut kíváncsi vagyok. :)

2010. máj. 12. 11:12
 1/3 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én elég gyakran(=majdnem minden nap)járok turiba,de ilyen nagyon ciki dolog még nem történt velem.Viszont,ami szerintem rettentően gáz,az az amikor bejönnek az emberek és úgy elkezdik hajigálni meg dobálni a ruhákat,mintha az életük múlna rajta,hogy találnak-e egy jobb darabot vagy sem.

Meg az is tök gáz,amikor te turkálsz,dobálod egyik oldalról a másikra a ruhákat,és jön valaki,aki csak azért is(vagy mert nem fogja fel,hogy mi benne a "rendszer")elkezdi a másik irányba dobálni a cuccokat,hogy te még véletlenül se lásd át a dolgokat.

Na én ezektől megyek falnak.:S

De a te sztorid azért nem semmi!

Üdv!

2010. máj. 12. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Na igen, az tényleg elég gáz, amiket írtál.

Én csak 1X, 2X voltam bálabontáskor, hát mondanom sem kell: nem tudtam érvényesülni, kész csatatér ami olyankor kialakul a turiban. Én jobb szeretem megvárni míg valaki befejez egy sort, vagy távolabb kerül, vagy elmegy egy kupactól, addig más helyen turkálok. Bálabontáskor szabályszerűen harcolni kell, na én azt nem tudok. Én vagyok a leggyengébb láncszem. XP

2010. máj. 13. 10:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Amikor szó-szerint úgy huzigáltam egy felsőt egy csajjal, mint az Árkádos plakátokon :D
2010. dec. 10. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!