Gáz ha valaki turiból öltözködik?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:19
1/16 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz, vagy ha az, én nagyon gáz vagyok :D
2/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Én csak néha vásárolok ott, de az egyik barátnőm csak onnan vásárol és nagyon jól öltözködik! Azokat a ruhákat, amiket én veszek, kb minden lányon látni, de ő nagyon stílusosan, egyedin öltözködik, irigylem is érte. Ha a turiból öltözködsz, kevésbé lesz olyan érzésed, hogy mindenki úgy öltözködik, mint te.
3/16 anonim válasza:
Nem, imádom a Renoválás turit (szinte csak oda járok ami turis cuccom van, onnan vannak) és ezek mellett vannak Zara stb cuccaim, de pl. a legszebb felsőim onnan vannak max 2000 F-ért...
4/16 anonim válasza:
Az. Ócska külföldi tömegcuccok...
5/16 anonim válasza:
nem gáz!! vettem ott egy pólót és mindenki azt dicsérte. :)
6/16 anonim válasza:
Szerintem sem gáz, de nekem nincs türelmem és szemem hozzá
7/16 anonim válasza:
Nem gáz. (Amúgy szerintem nincs egy darab ember se, akivel ha szembemész az utcán megmondja, hogy turiban vásárolsz...:D)
8/16 anonim válasza:
Nem gaz, gyarkan en is megyek turiba.
En kulfoldon eltem evekig, sokaig Angliaban, megszoktam azokat a markakat, a szabasokat, anyagokat, tudom, hogy melyik markabol kell UK6, melyikbol UK8 meret, stb.
Pont emiatt en gyakran vadaszok ebay-en ruhakra (Angliaba postaztatom ismeroshoz es hazahozza), de nyaron/tavasszal turiban is vasarolok.
9/16 anonim válasza:
miért lenne gáz, nincs ráírva a ruhára honnan van.
10/16 anonim válasza:
nem gáz, neha sokkal jobb cuccok vannak ott. és nincs minden masodik embernek olyan cucca .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!