Anyukád milyen ruhákat hord? Hogyan öltözködik?
sokszor hordja az én ruháimat :D amúgy többnyire farmer, póló, vagy csinosabb felső és mindig magassarkú. jól öltözködik, szeretem, hogy nem konzervatív :)
18L
65 éves, és jobban öltözik, mint én :D Mindig divatos, mintha egy divatlapból lépett volna ki.
50-nél többnek még senki nem mondta.
29 éves és rosszabbul öltözködik mint a nagyanyám. Melegítőnadrág vs mackófelső.. elég gáz.
14/L
Borzasztóan öltözködik, olyan, mintha az lenne a célja, hogy minél rosszabbul. Barna sportcipőt hord, amiből egyből 3 pár ugyanolyan is van itthon, egyik anyué, másik a nevelőapámé, harmadik az öcsémé :D de az a tipikus futócipő. Emellett farmert hord, egyenes szárút, ezek nem olyan rosszak. (Mondjuk hozzátenném, hogy amikor egy jó pár évig a trapézfarmer volt a divat, soha fel nem vette volna, hordta a 15 éves kopott répanadrágjait. Amikor a csőnadrág lett a divat, elkezdett trapézt hordani. Most pedig átszokott az egyenesszárúra, hát ez eddig a legjobb választás) Felülre általában egyszínű pólókat hord (jobb esetben) vagy pocsék kínai strasszköves sexy feliratos pólókat. Nyáron csak és kizárólag 3/4-es nadrágot. Télen is a barna sportcipőjét, vagy nagyon gagyi 1500 Ft-os csizmát, ami persze 1 hónap után szétmegy, és utána képes 2 hétig is üvölteni mint a sakál, hogy szétment ez a szar. Amikor ballagás, vagy esküvő vagy ilyesmi van, előveszi a 20 éves körömcipőjét, és a gyönyörű fekete nadrágkosztümjét amit én választottam neki :) itthon a legkinyúltabb legszakadtabb melegítőnadrágokat hordja, természetesen hónaljig felhúzva, pólót betűrve. Amikor olyan ruha van rajta, amit tőlem kapott ajándékba, akkor csinos :) Egyébként 40 éves, csinos testalkatú, amikor véletlenül normális ruhát vesz fel, 25-nek néz ki.
Ja, és a hobbija kritizálni az én ruháimat :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!