Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha valaki turiból öltözködik?

Gáz ha valaki turiból öltözködik?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
14%
Az. Ócska külföldi tömegcuccok...
2011. aug. 8. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az. De én sosem szoktam semmi jót találni, vagy ha igen, akkor turihoz képest drágán...
2011. aug. 8. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz.Én 14 éves korom óta ilyen helyeken vásárolok, mint:H&M,Pull,Zara,.....Pár éve voltam Angliában és hát eszméletlenül jó cuccokat vettem ott.Aztán belegondoltam, hogy hát itthon rengeteg Angol használt ruha turi van, szóval rábukkantam pár csodás ruhadarabra és kit érdekel hogy használt?!Az angolokról pl. köztudott, hogy megvesznek valamit és máris beadják a legelső turiba, annyira végül is nem is használtak akkor.Persze némelyik turkálóba nagyon csöves ruhák vannak.Szerintem bárhol vásárolhatsz, csak legyen jó az ízlésed.
2011. aug. 8. 17:12
 14/16 anonim ***** válasza:
miért lenne gáz? sokszor ezerszer jobb cuccok vannak ott, mint a legmárkásabb szutyok üzletekben!
2011. aug. 8. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz :)) nekem nagyon nagyon sok cuccom turis és mindet imádom olyan jókat lehet ki fogni hallod .. :P amm cipőket is nagyon jókat lehet találni igazi Bőrcipőket és a legjobb hogy azokat a ruhákat/kellékeket nem látod máson nagyon szépen egyedien lehet öltözködni akinek meg nem tetszik vegyen nekem 100 ezerért ruhákat :PP
2011. aug. 9. 00:47
 16/16 anonim válasza:

Egyaltalan nem gaz, sot, szerintem felesleges uj cuccokat venni. Elvegre ha egyszer felveszed, kovetkezo alkalommal mar ugyis hasznalt es ettol meg nem kopott, se nem nyulott. Jo turikba rengeteg az olyan ruha amin meg a papircedula rajta van, tehat uj es zomevel csak jo minosegu max 2-3 alkalommal felvett ruhadarabokra lelhetunk :) Ha veszel egy uj felsot, 2 alkalom utan is ugyan olyan mind ujonan :) En szemelyszerint szeretek turkaloban vasarolni, foleg a Kiraly utcaban.

18/F

2011. dec. 29. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!