Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki meztelen sztorik?
Egyszer a suliban ügyeletes voltam. Olyankor senki nincs a folyosón csak az ügyeletes. Nagyon hiányom volt mert még kicsi voltam, így elővettem és elkezdtem verni. Közben hallottam, hogy az oldalfolyosón (kb mögöttem ami volt de én takarásban ültem) közeledik egy osztály, de az utolsó pillanatig ki akartam használni a dolgot, mert baromi izgi volt a lebukásveszély. Ennek persze az lett a vége, hogy véletlenül eggyel többet húztam rá a kelleténél és elkezdtem spriccelni, közben meg az osztály kiért az aulába. Reflexből nem tudtma mit csinálni ezért a pad mögött így előre dőltem mintha fájna a hasam, és azt szorítanám, közben meg csak próbáltam eltakarni a pólóm spermás részét meg a kezemmel a farkamat amit nem tudtam elrakni... Ciki volt kissé, hogy én épp élvezek és spriccelés közben itt mászkálnak előttem. Aztán miután már nem akartak tágítani így amikor úgy láttam, hogy senki se figyel felkaptam a táskámat a hasamhoz szorítottam és berohantam a wc-be, ahol kezdődhetett a törölgetés...
Na azután nem csináltam többet ilyet, mert kb azt hittem h végem és lebukok... :D
én nyáron egyszer egy vékony vászonszerű nadrágban a könyvtárban ültem és valami hülye magazint olvastam és nagyon rámjött a görcs. Elkezdtem magam a könyv és a polcok takarásában "szórakoztatni" Aztán amikro láttam h tiszta a levegő akkor elövettem (emlékszem zárás elött fél órával lehettünk szinte üres volt a könyvtár) és nyiltan elkezdtem verni. Aztán hallom a cipőkopogást és nem volt időm elrakni, ezért ráborítottam a nyitott magazint és úgy tettem, mintha a hátulját nézném. A könyvtároscsaj elmegy néz rám szigorúan.
Aztán mikor elmegy akkor folytattam de épp elmentem volna mikor az a vén k*rva megint arra jár szóval visszaraktam a gatyámba és épp akkor mentem el XD éreztem ahogy melegszik a boxerem. Aztán mint aki tényleg csak olvasgatott elraktam a könyvet és megyek kifelé. Könyvtáros megállít a pultnál:
- Mit olvastál?
- A XY-nt (nem emléxem már mi volt)
- És milyen?
- izgalmas
Erre lenéz a nadrágomra és azt mondja:
- Látom
én meg kifelé menet vettem észre a sötét foltot a nadrágom elején.
Azóta se jártam abba a könyvtárba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!