Ciki sztorik az első/valamelyik mensesel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2012. szept. 29. 12:25
1/5 anonim válasza:
Hát nekem mikor először megjött csak pár csepp és több hónapig meg sem jött..
Aztán mint a víz pár hónap múlva épp testnevelés óra közepén,az egész gatyám mindenem olyan lett,nagyon égő volt átöltözni,de senki nem röhögött ki mondjuk.
Aztán volt olyan is hogy mentem be páromhoz,és elfelejtettem tampont berakni,és megvolt,hát vasúton meg 1500 ft volt egy tampon annyi pénz meg nem volt nálam,így be kellett hívni az anyját kérni tőle kölcsön pénzt,addig meg toporogtam ott mint a szaró galamb..:D Hál isten gyors volt és nem volt gond.
2/5 anonim válasza:
Első hónapokban betétet használtam és ugyan anyukám nem egyszer tartott kiselőadást hogy milyen időközönként cseréljem meg ilyenek, volt olyan alkalom amikor nem tudtam például amikor nyelvsuliba voltam. És akkor hogy ültem 2-3 órákat egyszerre aztán felálltam és elindultam a buszhoz elkezdett szakadni belőle és átáztam. :S:S Szerencsére anyukám nem messze dolgozott és betudtam hozzá szaladni de akkor is nagyon ciki volt.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezek jók,igaz elég cikik lehetnek :S :D
Jöhetnek még :)
2012. szept. 29. 15:13
4/5 anonim válasza:
nekem tesi órán a 8.-osakkal voltunk és akk szóltak és adtak betétet mert nem vettem észre hogy megjött 11 éves voltam
5/5 anonim válasza:
Iskolai, 1 hetes tábor köbö 4. napján. Fakultatív, 1-8. osztályosoknak szervezett tábor volt. 12 éves voltam, nem volt nálam egy betét sem, a hét hátralevő részében osztálytársaktól kellett kéregetnem. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!