Ciki sztorik? Bármi jöhet!
Figyelt kérdés
Akármilyen ciki sztorik jöhetnek, imádom őket olvasni, és másokon röhögni. *gonosz vigyor*
Én egyszer megettem egy osztálytársam kakaóscsigáját, mert szinte hivogatott, én meg azt hittem, az előző osztály hagyta ott. :) Szegény srác, mikor bejött, épp akkor tömtem a pofámba a csigát, ő meg balhézott! XD De aztán vettem neki egy vaniliásat, ő meg végül megbocsátott, de az osztálytól egy évig hallgattam ezt! Sőt, utána még ha kajáltam, mindig megkérdezték, hogy ezt meg kitől loptam? XD Hihetetlenül gáz volt, de most már csak szakadok rajta! XD
2012. okt. 13. 17:40
1/1 anonim válasza:
Egyszer hazajottem sulibol, szokas szerint nem volt otthon senki, en meg elkezdtem verni a f*szom vittem zsebkendot stb. es hat ravertem a kanapera (mondvan hogy ugyis letorlom mindjart) aztan elteszem a f*szom es benyit anyam, mar pont vegeztem de a g*ci ott volt a kanapen es nagyon laccott.., en gyorsan odaultem hogy ne latszodjon.., kihivott hogy menejek neki segiteni, kimentem hattal kerultem neki, es megkerdezte: "Ki ontott le?" en meg mondom: "nem tudom" azt mondja: "varj letorlom.." latszott rajta hogy g*cis volt.... ugy tett mintha nem vette volan eszre hogy az, de en lattam rajta, es k*rva ego volt ott vele szemben allni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!