Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Cikis sztorik? Amikor nagyon...

Cikis sztorik? Amikor nagyon beégettétek magatokat?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy jó sok ember előtt szerencsétlenkedtetek és az eléggé gáz volt.:D
2012. júl. 26. 12:07
 1/2 anonim válasza:
Amikor elmentem a barátnőmmel, annyira nevettem, hogy nem vettem észre a járda szegélyt és felestem a járdára, de úgy, hogy mögöttem és előttem is voltak egy páran. :)
2012. júl. 28. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
ez cikinek számít?: osztálykiránduláson külföldön voltunk, és túl jó volt a hangulat, megittam egy teljes üveg bort, és mivel nagyon jó volt a kedvem és már nem nagyon tudtam kontrollálni a beszédemet meg a cselekedeteimet, bekopogtam a lakásban minden szobába, ahol tudtam, hogy ismerősök vannak, és elmondtam mindenkinek, h berúgtam, aztán meg leültem a lakás előtt a járdára, egy lámpaoszlop mellé, és hangosan énekelgetni kezdtem, míg még járt 1-2 ember az utcán. ^^
2012. júl. 28. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!