Hogyan alakítanátok a napokat egyedül, hogy jól érezzétek magatokat ebben az esetben?
Úristen, hogy én mennyire örülnék, ha nekem is lenne ilyen lehetőségem! :(
Vigyél magaddal filmeket, illetve könyvet. Én aludnék, amíg csak bírok, aztán ébredés után (nálam lenne 10 óra mondjuk) kimennék úszni egyet, majd sétálni a városba, bevásárolni (szigorúan friss hozzávalókat csak aznapra) aztán főznék magamnak valami finomat. Délután kiülnék a partra olvasni, napozni, rejtvényt fejteni, fürödni, aztán este megint sétálnék egyet valami forgalmasabb helyen, csak hogy lássak embereket is! :) Este kiülnék a teraszra a vacsimmal, meg valami üdítővel, aztán néznék egy filmet, vagy éjszakai fürdőznék és alvás. Isteni lenne így eltölteni egy hétvégét úgy is hogy van párom... hát még úgy, ha éppen szakítottak volna velem! Irigyellek!!
attól függ mikor kelsz :)
reggeli egy árnyékos helyen, majd be a medencébe, kimászol beízzítod a grillt amíg jó lesz újra punnyadj a medencébe. Kicsit sütögetsz, kaja és egy kis alvás. Délután áztsad tovább magad az estét meg zárd le egy szalonnasütéssel és párüveg sörrel :) - én ezt teszem jövőhéttől :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!