Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, h egyedül maradok! VÁLASZOLJ kérlek! Volt egy 4éves kapcsolatom,1 éve egyedül vagyok. (? ) 20l
Figyelt kérdés
Ebben az 1 évben 2x egy hónap volt (2 srác)meg az elején 1 szexkapcs.nagyon félek,h nem kellek senkinek sem többet.szerintetek?2012. jún. 10. 20:44
1/21 anonim válasza:
Gyere Babám! Én sem kellek senkinek. :D
2/21 anonim válasza:
ha jól értelmezem 15-19 éves korodig volt 4 éves kapcsolatod. Szerinted mennyire lehet komoly egy 15 éves korban kialakuló kapcsolat?
3/21 anonim válasza:
Ha ilyen könnyen belemész egy szexkapcsolatba, akkor biztos nem fog veled hosszútávra tervezni senki. Önbecsülés, ne a partneredtől tedd függővé a boldogságodat.
4/21 anonim válasza:
ez alatt az év alatt volt 3 fiú, akinek kellettél... ne ess kétségbe!
5/21 anonim válasza:
Jó és én mit mondjak nekem még idáig csak alkalmi dolgaim voltak.
7/21 anonim válasza:
Hányan húztak meg eddig? Sztem nekem se lenne hozzád kedvem...
8/21 anonim válasza:
Ha a problémád a következő 10-15 éveben is fennáll kezdhetsz aggódni.
Egyébként meg egy órán belül tucatnyian fognak jelentkezni, hogy nekik csak Te kellesz, szóval nyugi.
9/21 anonim válasza:
Nem kell kétségbe esni, hasonlóan egy 4éves kapcsolat után másfél évet voltam egyedül, van ilyen. Élj, élvezd az életed., sodródj az árral.
24/N
10/21 A kérdező kommentje:
2 férfival voltam együtt.nem mentem bele könnyen a szexkapcs.ba,hónapokig variáltam rajta
2012. jún. 10. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!