Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehetek én is olyan, mint más, boldog egyedül, minek egyáltalán barátnő?
Figyelt kérdés
Miért vágyom folyton szerelemre, egy barátnőre, miért van az, hogy csak annak az egy lánynak megtalalása érdekel, akiről még voltaképpen azt sem tudom ki lehet, de miért nem tud semmi más sem igazán lekötni, miért nem érdekelnek a filmek, a szabadidős programok, a hülye wowozás vagy egyéb játék, miért csak ez az egy dolog a barátnőkeresés, miért hiányzik úgy valaki az életemből, akiről azt sem tudom, hogy létezik-e egyáltalán? Miért nem lehetek érzéketlen, bunkó, dugógép, mint a legtöbb fiú, miért vagyok érzelmesebb, érzékenyebb. Hogyan érhetném el, hogy ne vágyjak olyan valakire, aki valószínűleg nem is létezik, vagy legalábbis számomra elérhetetlen, hiszen nem vagyok nagy szám külsőre, se belsőre? Minek kéne nekem barátnő, miért kell nekem szeretet és szex, minek az? Boldog akarok lenni egyedül és aszexuálissá válni! Engem utálnak a lányok, ronda vagyok. Biztos ezért nem kellek egy lánynak sem, másnál már simán kezdeményeznek, hallottam ilyen ismerősről, szóval én nem vagyok keresett árucikk, selejt vagyok. Akkor meg minek keressek barátnőt, minek álmodozzak szerelemről, igaz érzelmekről, az egyetlen lelkitársamról, aki úgysem létezik?2012. jún. 25. 21:59
1/6 anonim válasza:
Mesélj egy kicsit magadról.Miket szeretsz?Milyen tipusú lányok jönnek be?Hogy nézel ki?
2/6 anonim válasza:
Pajtás! Hosszú a kérdés...
Debrecen? :)
3/6 A kérdező kommentje:
ma 22:24
Minek meséljek! Nem akarok ismerkedni a lányokkal többet, egyedül akarok boldog lenni! Csak miért nem tudok, azt nem értem.
2012. jún. 25. 22:29
5/6 anonim válasza:
Te ilyen ember vagy, ezt el kell fogadnod. A tulajdonságaidon nem tudsz változtatni, bármennyire is szeretnéd. Egyébként az ember társas lény, a legtöbben vágynak a szeretetre, szerelemre, társra, családra. A kezdeményezés meg... honnan tudod, hogy ezek az emberek igazat mondtak? Na és ha mondjuk olyan lányok kezdeményeztek náluk, akikkel a normálisak inkább szóba se állnak? És azt honnan tudod, hogy utálnak a lányok? Az a te bajod, hogy elhiteted magaddal, hogy nem érsz semmit. Szerintem csak kifogás, hogy nem akarsz barátnőt, a lelked mélyén te is tudod, hogy ez csak színjáték, és vágysz valakire. Azért nem vagy "keresett árucikk", mert eleve kiállítod magadról a "szegénységi bizonyítványt", előre leírod magad, azt sugárzod magadból, hogy "jajistenemselejtvagyok", így aztán persze, hogy mindenki kerülni fog. Ha vállalnád önmagad, ha vállalnád a nehézségeket, az esetleges kudarcokat, akkor másabb lenne, biztosan lenne sikerélményed.
6/6 anonim válasza:
Túl sok szabadidőd van.Kösd le magad,állj neki sportolni,járj el ide-oda,ne legyen időd a mélyebb és szomorú gondolataidra.Na akkor majd pufff, úgy betalál egy álomszerű lány, hogy leesik az állad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!