Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Unatkozok? írjon valaki?...

Unatkozok? írjon valaki? (itt? =! )

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:49
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:
mi volt régen a kedvenc meséd?
2012. máj. 12. 15:42
 62/68 anonim ***** válasza:

Na, már vártam, hogy mikor fogsz rám írni. Kedvenc mesém? Elég sok volt: S.O.S. Krokkók, Argai: az oroszlánfejű herceg, Avatar: Az utolsó légidomár, Hellsing, Spongyabob, Jimmy Neutron. Meg a szokásosak: Kacsamesék, Micky Egér...stb-stb.

Most az "Egy Akatsukis életére" vagyok rácuppanva. Ma is megnéztem a teljes filmet. Eléggé agyilag alultápláltnak kell lennie annak aki ezt megcsinálta.

Kérdésem: Milyen színű a szemed?

2012. máj. 12. 16:54
 63/68 A kérdező kommentje:
zöld :)
2012. máj. 13. 13:21
 64/68 A kérdező kommentje:
hogy telt a mai napod eddig ? mit csináltál ? milyen hangulatban telt ?
2012. máj. 13. 13:29
 65/68 anonim ***** válasza:

Zöld?! Az ritka és szép is.

Mit csináltam ma? Megnéztem a Silent Hill filmet. Megvarrtam az egyik zoknimat. Meglátogattam mamámat. Megetettem a halakat a kerti tavunkban. Kicsit feküdtem az udvaron, mondhatni napoztam (persze Nap nem volt) és közben tanultam. Ebédre kebabos hasábburgonyát fogyasztottam. Este meg megfogom nézni az Indiana Jonest.

Hát ennyi.

2012. máj. 13. 13:43
 66/68 anonim ***** válasza:
Nem lenne jobb, ha e-maileznénk, mintha itt üzengetnénk egymásnak?
2012. máj. 13. 13:44
 67/68 A kérdező kommentje:
igazad van ! már én akartam ajánlani :DD
2012. máj. 13. 14:02
 68/68 anonim ***** válasza:

Tessék thule@citromail.hu itt a címem, de ha írni akarsz valami üzenetet, akkor légyszi írj rendesen! Tudod: kis-és nagy betűk, mondatvégi írásjelek. Egyszóval igényesen megszerkesztett mondatok legyenek.

Csak ez az 1 kikötésem van.

2012. máj. 13. 17:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!