Unatkozok? írjon valaki? (itt? =! )
Na, már vártam, hogy mikor fogsz rám írni. Kedvenc mesém? Elég sok volt: S.O.S. Krokkók, Argai: az oroszlánfejű herceg, Avatar: Az utolsó légidomár, Hellsing, Spongyabob, Jimmy Neutron. Meg a szokásosak: Kacsamesék, Micky Egér...stb-stb.
Most az "Egy Akatsukis életére" vagyok rácuppanva. Ma is megnéztem a teljes filmet. Eléggé agyilag alultápláltnak kell lennie annak aki ezt megcsinálta.
Kérdésem: Milyen színű a szemed?
Zöld?! Az ritka és szép is.
Mit csináltam ma? Megnéztem a Silent Hill filmet. Megvarrtam az egyik zoknimat. Meglátogattam mamámat. Megetettem a halakat a kerti tavunkban. Kicsit feküdtem az udvaron, mondhatni napoztam (persze Nap nem volt) és közben tanultam. Ebédre kebabos hasábburgonyát fogyasztottam. Este meg megfogom nézni az Indiana Jonest.
Hát ennyi.
Tessék thule@citromail.hu itt a címem, de ha írni akarsz valami üzenetet, akkor légyszi írj rendesen! Tudod: kis-és nagy betűk, mondatvégi írásjelek. Egyszóval igényesen megszerkesztett mondatok legyenek.
Csak ez az 1 kikötésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!