Mit csináljak ha unatkozok?
Sokat szoktam unatkozni otthon.
Adjatok ötleteket hogy mit csináljak!
:D
Hello
régen én is sokat unatkoztam. probáltam hobbit keresni.
és arra jutottam h megtanulok gitározni. amig tanulok addig nem unatkozok. aztán amikor rájöttem h mennyi energiát kell beleölni inkább csak döglöttem az ágyon. de aztán három honap után elegem let, ugyhogy a kezembe vetttem a gitárt átcseréltem rajta a hurokat (mer k/rvára nyomta a kezemet. ez is volt az egyik bajom vele) és elkezdtem gitározni.
aztán tovább gitároztam, megkedveltem és tudtam h jo döntés volt anno költeni rá.
tehát ha nem vagy végtelenül lusta akk ajánlom h tanulj meg vmi hangszeren. ha meg már tudsz akk játsz rajta és nem fogsz unatkozni
vagy vegyél egy kutyát
vagy mittomén, annyi lehetőség van
Olvass! Tudom elsőre unalmasnak hangzik de baromira megtérül a jövőben. Régebben nemigazán jártam sehova, így eléggé unatkoztam. Elkezdtem olvasni, jó nyilván nem a nagy anatómiai könyvet lapozgattam hanem valami számomra igzgalmast. És most hogy gyakrabban eljárok sokkal több témáról tudok beszélgetni idegenekkel, mert az olvasás miatt szélesebb látóköröm lett :)
Az előttem hozzászólónak is igaza van, a zene is jó hobbi. Ha érdekel a művészet esetleg festegethetsz, maketteket vagy ilyesmiket.
Ha fiú vagy eljárhatsz edzeni ez is később megtérül. Ha lány vagy akkor is :D
Ha szereted a filmeket akkor nézz sok filmet, hallgass zenét, esetleg nézz tv-t csak az ezo.tv-t meg a latin-szappanoperákat kerüld el :D
Jah igen első vagyok.
az kimaradt h előszeretettel rajzolgatok is. ezt is ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!