Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Unatkozok? írjon valaki?...

Unatkozok? írjon valaki? (itt? =! )

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:
:)
2012. máj. 8. 17:58
 52/68 anonim ***** válasza:

Végül is 50%, hogy ezt fogod választani. X)

Mivel te nem kérdeztél, így felteszek még egy, ám annál morbidabb kérdést (fiktív, pusztán érdeklődési szintű). Ha rendelkeznél egy valamivel -ez b. betűvel kezdődik és nagyot robban- (direkt nem írom le, teljesen, mert provokatívnak vélhetnék az oldal üzemeltetői), melyik kontinenst szabadítanád fel az ember mennyiség alól(állat és növényvilág nem sérülne). Mint tudjuk egyre többen vagyunk és biz ahol a civilizáció megjelenik, ott más is.

Tehát melyik kontinenset anti-humanizálnád. Jól fontold meg, csak 1 földrészt választhatsz. Ha nem élnél ezzel a joggal, akkor miért nem?

Fejtsd ki! X)

2012. máj. 8. 19:25
 53/68 A kérdező kommentje:
ne haragudj de nem tudtam hírtelen kérdést írni mert nem volt annyi időm! szóval kérdésedre válaszolva! nem robbantanám fel egyik kontinenset sem! vagy nem "antihumanizálnám" okok : faji alapon bizos nem ölnék meg senkit! ugyanis bennem a rasszizmus a legkisebb mértékig sincs jelen! 2 minden embernek joga van az élethez! és csak azért nem ölhetek meg senkit mert az országában vagy földrészén a legtöbb ember szokásaival nézeteivel , kultúrájával stb-vel én nem értek egyet 3 nem tudnék elszámolni a lelkiismeretemmel!
2012. máj. 9. 16:38
 54/68 A kérdező kommentje:
kérdés: napközben eszedbe szoktam jutni ? pl : mész az utcán és arra gondolsz hogy vajon visszaírtam-e vagy kérdeztem-e valamit ?
2012. máj. 9. 16:39
 55/68 anonim ***** válasza:

Ha azt mondanám, hogy egész nap te jársz az eszemben, hát hazudnék, de igen, gyakran elgondolkozok, hogy lehet, hogy már elmentünk egymás mellett, vagy beszéltünk, csak nem tudjuk, hogy mi vagyunk azok. Az én tudom, hogy én vagyok én, de azt te tudod, hogy te vagy te? X)

Én se a faji-alapon elkövetettre gondoltam, de mivel az emberiség elég nagy számban van jelen bolygónkon, 2050-re Föld lakossága eléri majd a 9 milliót is. Eljön majd a "Sok a vadász, kevés a fóka " effektus.

Kérdésem, mellyel biztos egyfajta unszimpátiát válthatok ki annak ellenére, hogy nem sértés vagy egyéb miatt kérdezem, pusztán érdeklődési szinten.

A kérdésem az, hogy roma vagy-e?

2012. máj. 9. 18:55
 56/68 A kérdező kommentje:
nem :)
2012. máj. 9. 19:06
 57/68 A kérdező kommentje:
hiszel Istenben ?
2012. máj. 9. 19:34
 58/68 anonim ***** válasza:
Istenben? Ja, többé-kevésbé igen. Hiszem, hogy van jó és rossz "valami" isteni eredetű erő, de azt, hogy Isten egy öreg krapek lenne, mint az ábrázolásokon, hát kétlem. A vallásokat az ember találta ki, de Isten ő valláson felüli és kívüli. A hit az ember egyéni véleménye, így ha azt mondják egyházközösség kiüt a guta. Isten sose mutatkozott meg az emberek előtt, max szólt hozzájuk a történelem folyamán, de hogy szakállas bácsi lenne, hát kétlem. Amikor azt mondják, hogy a saját képmására teremtett minket, az nem a külsőre, hanem a nála csökevényesebb gondolkozás világra utal. Amúgy a jósoknak és a látóknak nem hiszek, mert b××i sarlatánok.
2012. máj. 10. 10:19
 59/68 anonim ***** válasza:

A kérdésem: És te szoktál-e rám gondolni, hogy...

1) Ki a lehetek én?

2) írtam vajon ma?

:)

2012. máj. 10. 10:30
 60/68 A kérdező kommentje:
igen pl ma a buszon eszembe jutottál! néha szoktam! de mondjuk nem úgy hogy találkoztunk -e vagy ilyesmi... mert abba biztos vagyok hogy nem mert az ország két különböző felén lakunk... inkább csak úgy szoktam rád gondolni hogy írtál-e vagy hogy vajon te gondolsz-e rám :D
2012. máj. 11. 21:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!