Unatkozok? írjon valaki? (itt? =! )
Végül is 50%, hogy ezt fogod választani. X)
Mivel te nem kérdeztél, így felteszek még egy, ám annál morbidabb kérdést (fiktív, pusztán érdeklődési szintű). Ha rendelkeznél egy valamivel -ez b. betűvel kezdődik és nagyot robban- (direkt nem írom le, teljesen, mert provokatívnak vélhetnék az oldal üzemeltetői), melyik kontinenst szabadítanád fel az ember mennyiség alól(állat és növényvilág nem sérülne). Mint tudjuk egyre többen vagyunk és biz ahol a civilizáció megjelenik, ott más is.
Tehát melyik kontinenset anti-humanizálnád. Jól fontold meg, csak 1 földrészt választhatsz. Ha nem élnél ezzel a joggal, akkor miért nem?
Fejtsd ki! X)
Ha azt mondanám, hogy egész nap te jársz az eszemben, hát hazudnék, de igen, gyakran elgondolkozok, hogy lehet, hogy már elmentünk egymás mellett, vagy beszéltünk, csak nem tudjuk, hogy mi vagyunk azok. Az én tudom, hogy én vagyok én, de azt te tudod, hogy te vagy te? X)
Én se a faji-alapon elkövetettre gondoltam, de mivel az emberiség elég nagy számban van jelen bolygónkon, 2050-re Föld lakossága eléri majd a 9 milliót is. Eljön majd a "Sok a vadász, kevés a fóka " effektus.
Kérdésem, mellyel biztos egyfajta unszimpátiát válthatok ki annak ellenére, hogy nem sértés vagy egyéb miatt kérdezem, pusztán érdeklődési szinten.
A kérdésem az, hogy roma vagy-e?
A kérdésem: És te szoktál-e rám gondolni, hogy...
1) Ki a lehetek én?
2) írtam vajon ma?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!