Unatkozok? írjon valaki? (itt? =! )
Áá, akkor ha ezt elmondanám könnyen kiderítenéd, hogy ki is vagyok, vagy bárki kiderítené, aki idetéved erre a kérdésre!
X)
Annyit mondok, hogy média irányzat. És te? Győrben hova jársz tanulni?
Az álmom elég érdekes volt, olyan horror-féle. Azon a településen ahol élek unokatesómék utcájában voltam. Az ég narancssárga volt, mintha a nap már a végét járna. A nap pedig tényleg a végé járta, ugyanis fekete volt. A házak falának nem láttam milyen volt ugyanis az is fekete volt. Talán nem is volt színük. Bementem a házukba, abba a szobába ahol a legfiatalabb unokatesóm lakik. Az ablakok be voltak deszkázva. A szoba közepén egy kis bölcső állt, benne pedig egy valami lefedve. Felemeltem a takarót és egy halott kisbaba volt benne. Hirtelen kinyílt az egyik szekrényajtó és egy kövér kislány zombi mászott elő belőle. Ahhoz képest, hogy duci volt, elég fürgén mozgott.
A teste szürke, szájából zöld trutyi folyt. Én kifutottam a házból és vége.... Felébredtem. Sajnos csak ennyire emlékszem, de az biztos, hogy nem fogom egyhamar elfelejteni. Valamiért gyakran álmodok bolygókról, főleg mostanság. Nemrég volt egy másik álmom is, akkor meg közelről láttam a nagyobb égitesteket a Földről. Mintha csak olyan távol lettek volna, mint pl a Hold. Nem tudom miért, pedig nem nagyon foglalkoztat a csillagászat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!