Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Unatkozok? írjon valaki?...

Unatkozok? írjon valaki? (itt? =! )

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 21:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
Igen Egerben az EKF-ben.
2012. ápr. 16. 16:24
 12/68 anonim ***** válasza:
És te hova jársz suliba?
2012. ápr. 16. 16:28
 13/68 A kérdező kommentje:
győrbe! te minek tanulsz ? :)
2012. ápr. 16. 17:58
 14/68 anonim ***** válasza:

Áá, akkor ha ezt elmondanám könnyen kiderítenéd, hogy ki is vagyok, vagy bárki kiderítené, aki idetéved erre a kérdésre!

X)

Annyit mondok, hogy média irányzat. És te? Győrben hova jársz tanulni?

2012. ápr. 16. 18:06
 15/68 anonim ***** válasza:
Fősuli netalán gimi?
2012. ápr. 16. 18:07
 16/68 A kérdező kommentje:
igaz:) de szerintem de mondjuk szerintem ez a kérdés már rég elavult és te vagy az egyetlen aki ezt nyomon követi és csak azért mert a megválaszoltjaid között van :) de tényleg ne ilyen személyes adatokról beszélgessünk ha már vadidegenek vagyunk egymásnak! van egy ötletem! tegyünk fel egymásnak kérdéseket bármiről ami nem ilyen leellenőrizhető dolog! 3 szor lehet azt csinálni hogy passzolunk ha valamit nem akarunk elmondani! a negyedik passz után többet nem beszélgetünk egymással ! benne vagy ?
2012. ápr. 16. 18:25
 17/68 A kérdező kommentje:
ha igen kezdem én! -mit álmodtál ma ? :)
2012. ápr. 16. 18:26
 18/68 anonim ***** válasza:

Az álmom elég érdekes volt, olyan horror-féle. Azon a településen ahol élek unokatesómék utcájában voltam. Az ég narancssárga volt, mintha a nap már a végét járna. A nap pedig tényleg a végé járta, ugyanis fekete volt. A házak falának nem láttam milyen volt ugyanis az is fekete volt. Talán nem is volt színük. Bementem a házukba, abba a szobába ahol a legfiatalabb unokatesóm lakik. Az ablakok be voltak deszkázva. A szoba közepén egy kis bölcső állt, benne pedig egy valami lefedve. Felemeltem a takarót és egy halott kisbaba volt benne. Hirtelen kinyílt az egyik szekrényajtó és egy kövér kislány zombi mászott elő belőle. Ahhoz képest, hogy duci volt, elég fürgén mozgott.

A teste szürke, szájából zöld trutyi folyt. Én kifutottam a házból és vége.... Felébredtem. Sajnos csak ennyire emlékszem, de az biztos, hogy nem fogom egyhamar elfelejteni. Valamiért gyakran álmodok bolygókról, főleg mostanság. Nemrég volt egy másik álmom is, akkor meg közelről láttam a nagyobb égitesteket a Földről. Mintha csak olyan távol lettek volna, mint pl a Hold. Nem tudom miért, pedig nem nagyon foglalkoztat a csillagászat.

2012. ápr. 16. 18:53
 19/68 anonim ***** válasza:
Na, akkor most én. Melyik a kedvenc filmed (sorozatot is mondhatsz, de őszintén)?
2012. ápr. 16. 18:55
 20/68 A kérdező kommentje:
ejha! csak nem túl sok horrorfilmet néz valaki esténként ?! :P az álmoskönyv szerint a következőket jelentheti az álmod ! halál : menekülés a megoldatlannak vélt problémák elől ! vagy a külvilággal való kapcsolatok megszakadása! nap : 1 vagy energia nővekedés vagy energia kimerülés : egy erőteljes személy mellé csatlakozás , erőmerítés! Hold : ezt muszáj idéznem : " magához való partnert keressen,aki belső értékeket tartja a legfontosabbnak, és az Ön kedvenc ételét mindennap szívesen fogyasztja" XDXDXDXDXD DE a kedvenc ételét mindennap szívesen fogyasztja XDXDXDXDXD milyen párválasztási tanácsokat kap az ember egy álmoskönyvből XDXDXDXD
2012. ápr. 18. 20:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!