Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha unatkozok?

Mit csináljak ha unatkozok?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok. Megtanulok mindent, de utána nem tudok semmit sem csinálni :( Milyen dolgokat ajánlanátok?

2012. márc. 22. 18:56
 1/8 cathilina ***** válasza:
olvass, nézz filmeket, menj el a barátaiddal valahova, hallgass zenét, sportolj, hímezz, főzz, beszélgess, akármi.
2012. márc. 22. 19:00
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2012. márc. 22. 19:05
 3/8 anonim ***** válasza:
2012. márc. 26. 09:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsi én még csak 11 éves vagyok...
2012. márc. 26. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Attól még lehetnek jó ötleteid! :) (ne nézd le magad, mert akkor a környezeted is lefog minősíteni)
2012. márc. 26. 18:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Írtam :)
2012. márc. 27. 14:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Nagyon szépen köszönöm!

(ha már segítettél, akkor én is adok még egy pár tippet, unatkozás ellen!)

Van egy barátom, aki verseket ír, mert van rá indíttatása, és tehetsége. (esetleg lehet neked is menne :D)

Egy kicsit idősebb korosztálybeli tevékenység, de mindenféle édes tejes trutyikat és "koktélokat" készít a családtagjainak. (teljes mértékben alkoholmentesen)

Van egy másik, aki különleges virágot nevel. (és a virágáról tud minden apróságot :D)

Én ruhát tervezni szeretek, és álom autókat "építek" az agyamba! :D

Zeneszámokat is "kitalálok", (de nincs tehetségem kottába foglalni)

Esetleg forgatókönyvet, vagy sima könyvet is írhatsz, ha van valami érdekes ötleted.

Rajzolni nagyon jó, mert kifejezhetsz vele sok mindent, amit szóban nehéz lenne.

Olvashatsz pszichológiai könyveket, ami által az embereket jobban kiismerheted. (számomra ez volt a leghasznosabb hobbi a fiatal éveim számára)

Faraghatsz, origamizhatsz, de csak ha van "alkotási kényszer" benned.

én olyan hobbit ajánlok, ami nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem közvetlen hasznot is eredményez az életedben! :)

2012. márc. 27. 19:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Húú ezek nagyon jó ötletek voltak köszönöm! :) Mindjárt meg is próbálok egy kis koktélfélét elkészíteni ;)
2012. márc. 28. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!