Unatkozok? írjon valaki? (itt? =! )
Először is bajosan nézek ki 24 évesnek, inkább fiatalabbnak gimisnek néznek az emberek. Magasságom 172cm (gyorsan megmértem magam :) ). Rövid sötétbarna (majdhogy nem fekete) hajam van, kissé őszül már itt-ott. Igen szeretem a fekete színű ruhákat, de általában csak akkor, ha megyek valahová. Itthon másféle is megteszi. 1 acélbetétes bakancsom van, de mostanában egy régi fekete sportcipőben. Ez a másik kedvenc lábbelim. Nem kocsmázok, de jó italt nem vetem meg. Arra, hogy udvarias vagyok, azt mondhatnám, hogy múltkor is átadtam egy néninek a helyem a buszon, meg néha előreengedek öregeket. Ja, szerintem nem vagyok vészesen bunkó. X)
Nem csak az időseknek, hanem a lányoknak is átadom a helyem, meg lőre engedem őket, meg ilyenek.
Igen, szeretek hosszasan magyarázni. Lásd: eme üzenet hosszúságát is. Nem tanulok kommunikációt, ügyes próbálkozás, de nem. Barátságos vagyok és általában nyitott, de mostanában kissé fásult.
Egyesek azt mondják csendes gyilkos kinézetem van, ezt bóknak veszem tőlük. Nyugi, nem te vagy az áldozat. :)
Halálfélelmem? Igen, pl amikor dőlöngélek a székkel és majdhogy hátra esek, akkor egy pillanatra kiver a víz. Mos ne nevess, de nem bírom se a magasságot (alias tériszony, de ha kötélmászás volt mindig felmentem), se a bohócokat. Valamiért rettegek a bohócoktól.
Kérdés:
Ha találkoznál egy jó tündérrel (mert persze az ember olyan sokkal találkozik az élete folyamán), melyiket választanád?
Annyi pénz, hogy az egész hátralévő életedben elélj vele (bármit és bárkit megvehetsz szinte), vagy ha nincs, akkor az igaz szerelmet (hú de nyálasan hangzik így leírva, kimondva is). Jól fontold meg, mert az érzéseket nem lehet megvenni, de azok a fránya anyagiak mégis.
Annyit kérek hozzá, hogy indokold! Köszi! :)
-Pénz
-Szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!