Milyen petárdák engedélyezettek magyarországon és hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
én már meg jártam egy konténert alap szintű készlet meg van sajnos nekem nem sokszor adódott hogy petárdát is használjak, így meg hogy évek óta be van tiltva nincs is lehetőségem, viszont tudomásomra jutott hogy a p1 vadriasztók legálisak, azt is hallotam a jozsef városi piacon lehet kapni minden fajtát de azt ki szeretném hagyni igazság szerint:DDDdec. 28. 20:46
61/66 A kérdező kommentje:
#62 vagy már nem volt gyújtó zsínór de valahogy még is meg próbálta meg gyújtani.
jan. 3. 21:13
62/66 A kérdező kommentje:
60# egy ilyen töltet már tényleg felér katonai robbanószerekkel mint például egy kézigránát.
jan. 3. 21:14
63/66 anonim válasza:
Alap szabály, és minden termék használati utasításában le van írva, hogy NE használjuk alkoholos befolyásoltság alatt, valamint ha nem működött el a termék, attól még ne közelítsük meg egy jó darabig és semmiképp sem akarjuk újra működésbe hozni, mert NEM LEHET.
Ezek egyszeri indításra vannak tervezve, ha a gyújtási folyamat valami miatt megszakad, nem szabad babrálni.
Mivel elég drága egy ilyen termék, lehet nem akarta hogy kárba vesszen...de sajnos így nagy árat fizetett érte.
64/66 Lazy Lover válasza:
Ezért kéne oktatást tartani vagy akitől veszi az el mondhatná hogy kell megfelelően használni.....
65/66 anonim válasza:
Én akárhol vettem eddig, minden konténernél a főbb tudnivalókat elmondták mindenkinek, és hogy minden le is van írva a használati utasításban.
Csak hát mindenki sz_rik bele, mert ők úgyis mindent tudnak.
66/66 Lazy Lover válasza:
Jah jó akkor én mindig netről rendelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!