Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen petárdák engedélyezette...

Milyen petárdák engedélyezettek magyarországon és hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
én már meg jártam egy konténert alap szintű készlet meg van sajnos nekem nem sokszor adódott hogy petárdát is használjak, így meg hogy évek óta be van tiltva nincs is lehetőségem, viszont tudomásomra jutott hogy a p1 vadriasztók legálisak, azt is hallotam a jozsef városi piacon lehet kapni minden fajtát de azt ki szeretném hagyni igazság szerint:DDD

dec. 28. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:

Igen voltak ilyenek, de azért nem napi/heti szintű esetekről beszélünk :)

Biztos elhiszi a yard hogy épp ott, épp szilveszter estéjén te vaddisznókat riogatsz :D

dec. 29. 17:26
 12/66 anonim ***** válasza:
0%
#9 De, a petárda rendkívül veszélyes, és életveszélyes sérüléseket okozhat! A tűzijáték is veszélyes!
dec. 29. 19:39
 13/66 anonim ***** válasza:

12: Tényleg, életveszélyes sérülést ? És mégis hogyan ? LÁTTÁL TE MÁR EGYÁLTALÁN AZ ÉLETEDBEN PETÁRDÁT ? Nézzél már meg pár videot, például ezt itt, hogy valami minimális elképzelésed legyen arról amiről beszélsz.

[link]

dec. 29. 19:58
 14/66 anonim ***** válasza:
0%
Az internetes videók többsége nem megbízható! Ha informálódni akarsz, megfelelő forrásból tedd, ne videókból. A petárda robban, életveszélyes sérüléseket, súlyos égési sérüléseket okozhat! A tűzijáték még sokkal veszélyesebb!
dec. 29. 22:10
 15/66 Lazy Lover ***** válasza:
Kéz alól nem nagyon ekopiro.hu de azt csak jövőre szállítják ki
dec. 29. 22:42
 16/66 A kérdező kommentje:
#6 az már az én problémám.
dec. 30. 00:01
 17/66 A kérdező kommentje:
én mindenképp még szilveszterre akarnák szerezni, ha 10 ezer ft ból kijön a józsef városin egy csomag nekem az is meg teszi.
dec. 30. 00:05
 18/66 anonim ***** válasza:

Esetleg itt megprobálhatod. De lehet hogy már kevés az idő, valószinűleg csak ugy lehet hogy te mész érte személyesen.

[link]

dec. 30. 00:55
 19/66 anonim ***** válasza:

Olyan 12 éves lehettem mikor haverral elmentünk piacra ahol árusoktól vettünk cigi petárdát. Kb 1000 volt 100 darab ha jól emlékszem.

A haver mikor dobta el az egyiket az mindjárt a dobáskor eldurrant.

Nekem fel sem tűnt. Csak mikor ömlött a vér a fejéből.

A bal szeme látta kárát. Örökre megvakult rá.

Megérte? Nem.

Aztán rá pár évre 3 nálam fiatalabb durrongatott. Szórták rendesen mert csak úgy durrogott az udvaruk.

Rá pár órára kimentem mondom nézek tüzijátékot.

Néztem. Háztüzet náluk.

Megérte? Nem.

Sok sikert a petárdázáshoz.

Ha ezek után is kedved van remélem megfognak a rendőrök, és fizetsz nekik pár százezret.

dec. 30. 02:41
 20/66 A kérdező kommentje:
#19 az ilyen hozzáállású emberek miatt csak még jobban kedvet kapok ahhoz hogy petárdát használjak, köszönöm:D
dec. 30. 02:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!