Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen petárdák engedélyezette...

Milyen petárdák engedélyezettek magyarországon és hol lehet kapni?

Figyelt kérdés
én már meg jártam egy konténert alap szintű készlet meg van sajnos nekem nem sokszor adódott hogy petárdát is használjak, így meg hogy évek óta be van tiltva nincs is lehetőségem, viszont tudomásomra jutott hogy a p1 vadriasztók legálisak, azt is hallotam a jozsef városi piacon lehet kapni minden fajtát de azt ki szeretném hagyni igazság szerint:DDD

dec. 28. 20:46
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
0%

Deeee deee dee. Petárdázzon.

Aztán ha mákja van megfogja a yard és fizet egy csinos összeget.

Ha nincs szerencséje olyan régimódi ember eteti meg vele, mint én.

Utóbbi iesetben Istent hagyjuk ki. Randa ügy lenne az szegénynek.

dec. 30. 19:30
 32/66 anonim ***** válasza:
0%
Isten segítse, és óvja meg az embereket azoktól, akik gonosz módon petárdázásra, és tűzijátékozásra biztatnak! Isten segítse az embereket, és imádkozni kell, hogy ne petárdázzon senki, és ne tűzijátékozzon senki! Imádkozzatok, hogy Isten megvédje az embereket!
dec. 30. 19:36
 33/66 A kérdező kommentje:
#30 ha tudok szerezni mini piratetot akkor akár még videót is küldök neked róla:))))
dec. 30. 20:43
 34/66 anonim ***** válasza:
#33 Allah növesszen nekik hosszú szakállat.
dec. 30. 20:47
 35/66 anonim ***** válasza:
56%
Imádkozok, hogy isten mindekinek adjon bőven petárdát.
dec. 30. 21:25
 36/66 anonim ***** válasza:
0%
Inkább imádkozzatok Istenhez, hogy a kérdező, és mások, akik még meg akarják csinálni, ne csinálják meg! Gondolja meg magát, vagy kapjon Istentől segítséget, és valamiért mégse tegye meg, hogy egyáltalán petárdát fog! A legjobb, ha meg sem akarja közelíteni a petárdát! Csak azért, mert nem hiszi, hogy veszélyes, még nagyon veszélyes! Könyörgöm, higgyetek Istenben, és imádkozzatok! És azt is higgyétek el, hogy veszélyes a petárda, és a tűzijáték! Még hivatalos, hozzáértő személynek sem szabadna fellőnie, mert annyira veszélyes, és annyira nem illik ünnepléshez!
dec. 30. 21:28
 37/66 A kérdező kommentje:
#37 miért kell mindenkire rá erőltetni a vallást? egyáltalán egy ártalmatlan szilveszteri kérdésből hogy jutottunk idáig?
dec. 30. 21:36
 38/66 anonim ***** válasza:
0%
Rendkívül veszélyes a petárda, és a tűzijáték is! Nem szabad őket használni! Ha használni akarod őket, akkor nem ártalmatlan a kérdés!
dec. 30. 21:44
 39/66 anonim ***** válasza:
55%

Ez csak egy újabb troll, több kérdésnél is osztja az észt vallási vonalon :D

Jelentgessétek ti is a válaszait...

dec. 30. 21:51
 40/66 anonim ***** válasza:
0%
Én nem jelentgettem senki válaszát, csak megmondtam nekik, hogy veszélyes a petárda is, meg a tűzijáték is!
dec. 30. 22:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!