Milyen petárdák engedélyezettek magyarországon és hol
lehet kapni?
Figyelt kérdés
én már meg jártam egy konténert alap szintű készlet meg van sajnos nekem nem sokszor adódott hogy petárdát is használjak, így meg hogy évek óta be van tiltva nincs is lehetőségem, viszont tudomásomra jutott hogy a p1 vadriasztók legálisak, azt is hallotam a jozsef városi piacon lehet kapni minden fajtát de azt ki szeretném hagyni igazság szerint:DDD
Ha normálisan (előírásoknak megfelelően) van használva akkor nincs belőle baj.
Az elektromos áram is veszélyes, mégsem kell itt az igét terjeszteni, meg imádkozásra buzdítani azert mert elektromos eszközöket használunk. :)
dec. 31. 10:09
42/66 anonim válasza:
Igen, veszélyes az elektromos áram is. És az elektromos eszközök is azok. Nem is nagyon használok elektromos eszközt. Sajnos azért valamennyit használok, amit nagyon bánok, és imádkozok Istenhez, hogy Isten segítségével, mindent, amit kell, elektromos eszközök nélkül, sokkal jobban meg tudjak csinálni.
dec. 31. 12:42
43/66 anonim válasza:
Akkor igazán mellőzhetnéd a számítógépet és az internet használatát, hogy ne kelljen itt a te "szent igehirdetésedet" olvasnunk...köszi puszi :D
dec. 31. 17:01
44/66 anonim válasza:
Nem is jó sokat számítógépezni. Sokkal szebb dolog a természetben, békésen, imádkozással, a természet szépségeinek figyelésével, az Újszövetség olvasásával tölteni az időt! Csak most sajnos hideg van, és rossz az idő. Ilyenkor nem lehet kint lenni a hidegben. És az igehirdetés fontos! Sok ember életét megmenti Isten! Isten adjon bölcsességet az embereknek, hogy ne tegyenek rossz dolgokat, ne használjanak petárdát, tűzijátékot!
dec. 31. 18:55
45/66 anonim válasza:
46 : Persze jo a természetben imádkozni, de igazán akkor jó ha közben petárdázik az ember.
dec. 31. 20:10
46/66 anonim válasza:
#46.
Nem terjesztenéd máshol az igédet? Mi vagy te jehova tanúja??!?
Szilveszter van. A tüzijáték ideje.
Akinek állata van vigyázzon rá, hoszen a gazdi felelsőssége, nem azé aki tüzijátékozik. Annak az a felelőssége, hogy ne sebesüljönnmeg senki, és ne gyújtson ki semmit.
Az ilyen orédikátor duma meg nem kell. Nem itt van a helye.
dec. 31. 20:38
47/66 anonim válasza:
Keresztény vagyok, katolikus. Akiket említettél, ők nem fogadják el a Szentháromságot, ezért nem keresztények. Tudom, hogy ünnep van. Éppen ezért mondom, hogy nagyon veszélyes a tűzijáték. Nem ünnepnaphoz való az ilyen veszélyes dolog, ami életveszélyes sérüléseket okoz.
dec. 31. 22:49
48/66 anonim válasza:
50: Az agyadban történt életveszélyes sérülés, amikor belehülyültél a vallásba.
jan. 1. 03:32
49/66 anonim válasza:
Az előbbi a 49-es valláskárosultnak ment.
jan. 1. 03:36
50/66 anonim válasza:
Érthető, de Isten soha nem mondta, hogy a tűzijáték rossz dolog lenne.
Ezt csak néhány ember kitalálta.
A kés is veszélyes, életet is lehet vele kiontani, mégis egy alapvető és hasznos dolog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!