Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben az esetben?

Mit tennétek ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel készülnénk menni bulizni, nem voltam még eddig (egy nagy városról lenne szó). Ahol lakom voltam már párszor de nem tudom mi tévő legyek szeretnék menni de most kissé elbizonytalanodtam hogy azért nem a leg optimálisabb 2 17 éves lánynak egy nagyvárosban lenni úgy hogy még olyan helyen nem voltunk, viszont ahol lakom az már unalmas, és nem kedvelem szinte mindig azok az emberek vannak. De itt meg azért jól át kell gondolni ugye a busz majd csak hajnalban jön és ha nem szimpatikus valami el sem tudunk jönni. Szerintetek mi lenne érdemesebb? Arra is gondoltam lehet jobb lenne ha nap közben ülnénk be valami bárba.
2022. ápr. 12. 22:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!