Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mit tennétek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tennétek?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel online ismerkedtem meg. Valahogy eljutottunk az igazi ismerkedésből addig, hogy én önkielégítek neki kamerán, úgy, hogy közben irányítja az egészet.

Majd itt megragadtunk.. nem ír nekem, nem válaszol semmire se szinte, csak ezt akarja, hogy irányítsa az önkielégítésem.

Én nagyon szeretném őt jobban megismerni, viszont tényleg csak erre kellenék neki? Mivel borulhatnánk vissza az igazi ismerkedésre? Amikor egymást ismerjük meg és nem a testi örömök vannak előtérben..

Mi tévő legyek?

Elhagyni nem akarom, nagyon-nagyon megakarom ismerni, sohasem éreztem ilyet életemben, mint vele.

18/f

2022. jan. 31. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elb.szott egy világ lett ez...
2022. jan. 31. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Elhagyni nem akarom, nagyon-nagyon megakarom ismerni, sohasem éreztem ilyet életemben, mint vele."

Heh, csak mert valaki végre nézi hogy vered a fszod, még nem kell úgy csinálni mintha hősszerelmes lennél.

Semmi nincs köztetek ezzel a lánnyal és ha eddig nem volt, akkor nem is lesz. Neki ez így elég, hogy egy kanos hülyét taposgathat.

Persze 99% hogy kamuzol.

2022. jan. 31. 19:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem értem 19:02 a válaszod. Nem találkoztál olyan férfi emberrel, aki oda-vissza volt egy lányért? Mert mondjuk annyira érdekelte az egész személye?
2022. jan. 31. 19:26
 4/6 anonim válasza:
100%

Biztos találkozott, de nem egy nyerő helyzet.

Élőben kéne találkoznotok egy idő után, addig felesleges idealizálgatnod őt fejben, meg bármibe is beleélni magad.

2022. jan. 31. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:

Szóval a nap 24 órájában csak azt szeretné, hogy neki önkielégíts?🤔

Egyébként szerintem neki ennyi az egész. Tapasztalt vmi új dolgot, bejött neki, ezért újra akarja, de annyira nem érdekled őt, hogy foglalkozzon veled.

2022. jan. 31. 23:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Arra ugy nem gondoltal, hogy lehet levideozza es felteszi netre penzert?
2022. febr. 1. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!