Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyében elhagynátok a lányt és az en helyemben mit tennétek ilyen esetben?
Minek mész el találkozgatni olyannal, aki kapcsolatban van? Te sem vagy jobb így, olyan meg nincs, hogy “hát ő kiprovokálta, hogy megcsókoljam”. Ne haragudj, de a barátnője helyében kikaparnám a szemed, pláne ha így előadnád a mártírt (természetesen a pasika is repülne, mint a távirat).
Fejezd be a találkozgatást, ő meg menjen isten hírével, úgyis lesz majd más, akivel megcsalja csóri nőjét.
Ha nagyon szereted, akkor állítsd válaszút elé: Te, vagy a barátnője, de a kettő egyszerre semmiképp! (Te vaby a "B" változat nála.)
Azzá
al számolj, hogy veled is nem ugyanezt teszi majd egy harmadik lány (vagy a mostani) miatt...
Én szakítanék, elfelejtetném őt az agyamban.
Jajj szegény kis kérdezőcske...
Mi az, hogy mit tehetsz róla???
Mondjuk hogy eljársz vele meg smacizgattok, miközben pontosan tudod, hogy van valakije. Ráadásul megmondta azt is, hogy nem fog szakítani. Innentől te tisztában vagy a tényekkel, úgyhogy ez maximálisan a te döntésed, senki nem fog pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig muszáj bepofátlankodnod egy kapcsolatba. Nem mellesleg TE hajtottad el őt először, de persze mikor összejött mással, már rögtön kellett. Szóval ne próbáld itt magadat kevésbé hibásnak kihozni a sztoriból, mert nagyon nem vagy az.
De, a te szemedet (is) kéne ultrára kikaparni, hogy még te adod elő az ártatlant.
Azért a srác fejéhez sem tartottak pisztolyt, hogy flörtölgessen meg közeledjen😅 a kettejük kapcsolata az ő dolguk, nem én vagyok a védőszentjük, a srác dolga ha annyira tiszteli a barátnőjét, hogy nem tud parancsolni magának ha más csaj is bejön neki
És szintén nem tehetek arról sem, hogy nekem később kezdett el tetszeni🤷🏻♀️ az ő döntése, hogy hogy bánik velem, annyit mondhatok, hogy nem kellett könyörögnöm hogy csókoljon meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!