Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A helyében elhagynátok a lányt és az en helyemben mit tennétek ilyen esetben?
Ti nők miért imádjátok a köcsödláda embereket?
Ja hogy pont ez imponál...
Voltam már ilyen helyzetben második.
Azt hiszem 3 évig is tartott, hogy hol találkozgattunk, hol fél év szünet. Csóknál több nem is volt sosem. Neki mindig távkapcsolata volt, én közel voltam hozzá. Mindig vártam pár hetet, mert reménykedtem, hogy majd szakít. (Csak a sztorival ellentétben ő azt mondta, hogy fog.) Aztán végül sosem lett semmi. Első alkalommal azt mondta szakítás után, hogy nem áll készen új kapcsolatra. Második alkalommal kiderült, hogy a lány is csalja őt, azon persze teljesen kiakadt. Harmadik alkalommal elkezdett kerítőt játszani, hogy milyen pasik illenének hozzám szerinte. Ettől teljesen függetlenül, de az egyik pasival akit említett, nem sokkal később megismerkedtem. Tavaly házasodtunk össze.
Az ilyen pasival sosem leszel kapcsolatban, kérdező. Te vagy az új, az izgi, de van egy barátnője aki stabil és akivel jól megvannak. Soha nem fogja otthagyni érted, de nyílt lapokkal játszik és ezt el is mondta.
akkor riba*nc
tudod hogy van csaja. hiába jöttök be egymásnak esélyt se illene adnod arra hogy megcsókoljon. te offoltad ki amikor CSAK te kellettél neki, most meg hagyod hogy megcsalja a barátnőjét csak mert már neked is kell a csávó ő meg döntésképtelen pöcs aki nem tud nemet mondani arra hogy a csaja mellett egy másik nő is ott van.
De engem miért kéne érdekeljen a nője?
Ha tényleg annyira szeretné, meg tetszene neki, eszébe sem jutna velem kezdeni
Kérdező! Ez nem így van. Tetszik neki a barátnője, különben nem lenne vele. És szereti is, különben már szakított volna, és most veled lenne. Na vajon miért nem így van?
Azért kezd mással, mert imponál neki, hogy két nő van a képben.
Magyarázhatod, és reménykedhetsz, de sajnos hoppon fogsz maradni, ha még hiszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!