Lányok, ti mit tennétek ebben az esetben? Vallanátok? És ha igen, mikor?
A fiúval (nevezzük B.-nek) 2 hete ismerjük egymást, és az első pillanattól fogva nagyon közvetlen volt. (Mielőtt tovább mennénk, ez egy internetes kapcsolat, mert az ország másik végében él.) Van több közös érdeklődési pontunk is és sokszor éjszakákba nyúló, órákon keresztül tartó beszélgetéseink vannak. Néha csak hallgatjuk a másik szuszogását, néha meg már-már állati módon röhögünk a másikkal együtt.
Én az a típus vagyok, aki reménytelenül szerelmes, túl hamar belehabarodok az emberekbe (legyen az romantikus vagy csak plátói) és ez most is így történt.
Véletlenül elküldtem neki egy piszkozatot, hogy mennyire szeretem a hangját és sorozatot nézni vele, mire ő nagyon rendes módon csak mosolygott ezen és mondta hogy creepy módon, de kedves volt ez tőlem. Az eset óta csak még közvetlenebb és egyre többszőr keressük egymás (online) társaságát.
Szeretném elmondani neki, hogy kedvelem, de nem tudom hogyan tegyem ezt ilyen körülmények között és mikor? Tudom, hogy még kissé ez korai, de nem akarok túl sokat várni, mert sok lány haverja van, meg osztálytársnői, akik szintúgy mondogattak neki ilyesmiket...
Félek.
Kedves #1-es válaszoló.
A jelenleg ingázó vagyok, mert egy másik megyében vagyok tanuló.
És az a gond, hogy a legtöbb korombéli a szülővárosomból szintúgy már abban az egyetemista/főiskolás/dolgozó korban vannak, amiben én. Viszont a kérdéses fiú a kérdésben elég nagy eséllyel jövő ősztől itt fog tanulni, ahol én.
(Már volt komoly párkapcsolatom, ami 4 évig tartott.)
Kedves #2-es válaszoló.
Köszönöm a jóval kedvesebb stílust :D
Ezer éve nem voltam fent, szóval most válaszolok.
Kedves "6/7". Azért van anime hashtag, mert szoktunk animézni, és nem tudom, nem érzem magamat egy animében, inkább egy rémálomban, de köszi a válasz/tanács helyett a kérdést :D
szerintem ez hosszú távon nem folytatható. ha tényleg beleszeretsz de nagyon akkor sokat fogsz szenvedni. én azt tanácsolom hogy ha még nem szereted annyira akkor még most fejezd be. a nővéremnek szerencsére olyan kapcsolata van ami szintén hasonló de amilyen gyakran csak tudnak akkor találkoznak. remélem hogy ha mégsem mondasz le róla akkor nektek is ilyen lesz, bár ez fiún is múlik, hogy ő hogyan érez. ha mindketten szeretitek egymást csak akkor működhet egyáltanán ha működik.
de mindenképpen beszéld meg ezt a fiúval
remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!