Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallanàtok szerelmet, , titkos hódolókènt"?
Figyelt kérdés
Volt egy srác az életemben akibe életemben először szerelmes voltam, az osztàlytàrsam volt és egyben egy közeli haverom is, mindig titkoltam az érzéseimet iránta, mert tudtam, hogy meleg. 14 évesen szerettem bele, és mai napig eszembe jut, pedig már nem vagyok iskolàs.
Már valószínűleg soha többé nem találkozunk, mert mindketten máshová költöztünk.
Ha a helyenben lennètek leírnàtok neki az èrzèseiteket névtelenül? Példàul e-mailben, vagy elég elvetemült ötlet?
2019. dec. 14. 01:16
2/3 anonim válasza:
Ha te úgy érzed neked ez megkönnyebbülés lenne, akkor tedd meg. Mindketten máshova költöztettek, kellemetlen dolog sem alakulhat ki. De névvel is megteheted nyugodtan szerintem, addig valószínűleg úgyis írogatna még nem tudja meg ki vagy.
3/3 anonim válasza:
És Te fiú vagy szintén? Mert a posztból nem derül ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!