Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény, hívő életet élő...

Keresztény, hívő életet élő szülők mit tennétek az ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Ha kiderülne hogy 17-18 éves gyereketek szexuális életet él házasság előtt?
2021. dec. 14. 03:36
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Semmit. Mi sem vagyunk bűntelenek, akkor másnak miért kéne annak lenni? Úgysem sikerül és csak azok hiszik, hogy nem szabad hibázni, akik nem ismerik Istent.

De nem neked kéne jobban ismerni a saját szüleidet, hogy mit fognak hozzá szólni?

2021. dec. 14. 05:16
 2/8 tgt ***** válasza:
12%
Remélem, nem fogsz tenni semmit.
2021. dec. 14. 06:33
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Nekem amikor megtudták (vagyis csak feltételezem, hogy megtudták), nem tiltották zsigerből, inkább max utaltak rá, hogy pl miért kell mindig egymásnál aludni...

Emellett azt gondolom, hogy bőszen imádkoztak.

2021. dec. 14. 07:58
 4/8 anonim ***** válasza:
78%
Vegye el feleségül, éljenek együtt. Menjen dolgozni.
2021. dec. 14. 20:32
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

Hát először is elgondolkodnék rajta, hogy vajon jól neveltem-e, megbeszéltem-e vele minden fontos dolgot, vagy épp a mulasztásom miatt tart ott, ahol.

Másrészről elbeszélgetnék vele, bepótolnám azt, ami eddig kimaradt, és elmagyaráznám neki, hogy miért fontos, hogy tartózkodjon a bűntől.

Harmadrészt tiltással élnék. Nem találkozhatnának ott és olyan helyen, ahol ez megtörténhet.

2021. dec. 15. 00:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én először is megpróbálnám megállni, hogy ne adjak neki egy khurva nagy pofont, mert jó eséllyel ez felelőtlenség és nem komoly döntés, aztán ha mégis az utóbbi, az talán már tűrhető de még így sem örülnék neki. (Hozzátenném, hogy én nem vagyok "vallásos", egyébként. Csak igényes.)
2021. dec. 15. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem beszélgess vele erről, hogy megértse ez miért nem helyes. Aztán imádkozz érte.
2021. dec. 16. 01:40
 8/8 simad ***** válasza:
Ja 18 éves gyerek, fogd a kezét amíg férjhez megy... Nem tudod majd hogy ennek milyen következményei lesznek.
2021. dec. 19. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!