Hogyan bírjátok ezt a meleg otthon, és utcán?
Én kicsit sem vagyok szexista, de egy barátnőm ajánlotta, hogy ne hordjak melltartót sehova, mert gombás lesz a mellem, de komolyan mondom, hogy még így is elviselhetetlen. A kíváncsi tekintetek sosem érdekeltek, ám ez aligha segített valamit. Otthon elismerem, hogy nincs rajtam textil, erre meg anyum buzdított, hogy ne zavartassam magam, mert megértik a helyzetet. Szerencsére egyke vagyok, így nincs testvérem akitől tartanom kellene, de aludtam 2 órát az ágyban lehúzott redőny mellett és konkrét leizzadt a nyakam, hátam.
Legszívesebben éjszaka kint aludnék a kertben textil nélkül, egyszer meg is próbáltam, 2 percig bírtam mert a szúnyogok körülvettek. MIT CSINÁLJAAAAAAAAAAAAAK?
Nem, nem vagyok kövér.
16 éves
52kg
Köszönöm a választ
Kicsit sincs ínyemre nekem se ez a meleg, jobban örülnék, ha maximum 25 fok lenne egész nyáron. Ha van klíma a házatokban vagy lakásotokban, szerencséd van, de ha nincs, akkor szerintem nyugodtan aludj bekapcsolt ventilátor mellett.
Nálam most pl az emeleten 28 fok van, szóval várom már nagyon a felfrissülést, meg úgy a nyár végét.
Klimat kellene beszerelnetek.
Szuleimnel nincs klima es ott is nehez aludni nyaron. Ok kinyitjak este az ablakokat, ajtokat hogy szellozzon a haz, jarjon a levego. Volt olyan mikor apam a hatso teraszon aludt mert olyan meleg volt a szobaban.
Nalunk van klima es itt amugy melegebb is van mint Magyarorszagon, nem is lehetne birni klima nelkul.
Felesegemmel voltunk a szuleimnel egyik nyaron, szegeny nem birt aludni, olyan meleg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!