Milyen az élete azoknak, akiknél 2-3 pici gyerek van, apuka munka miatt keveset /szinte soha nincs otthon? Gyerekek hogy viselik, ti anyucik hogy bírjátok?
Nálunk ez van sajnos, főként a második gyerek óta. Családi vállalkozás, kötetlen munkaidő, ami kb nyáron 0-24 - et jelent. Anyósomék sajnos nem értik meg, hogy mi már egy másik család vagyunk. Szeretnénk közösen a férjemmel együtt is programot szervezni, nem csak akkor amikor ők engedik.
Gyerekek nálunk anyásak mert velem vannak főként meg anyumékkal. Őket imádják. A másik oldalon a nagyszülők távolságtartóbbak.
Nem sok segítséget kaptam egyik picinél sem, de meg oldottam ahogy tudtam. Remélem jó emberek válnak a gyerekeimből.
Szerintem ez a többségnél így van. Én is 07:30 körül megyek el otthonról és 18:00 körül vagy inkább utána érek haza, szóval gyerekek egész nap feleségemmel vannak.
Egy bevásárlás vagy biciklizés vagy játszótér még pont belefér(tehát mindig csak egy valami), illetve ott a hétvége és a szabadságok.
Egyébként attól még, hogy egész nap az anyjukkal vannak nagyon is apásak estére mikor haza érek. Igénylik, hogy én pelenkázzak, én olvassak mesét, menjek játszani.
Nem tudom, lehet később ez változik. Most 4 és 2 évesek és mindjárt születik a harmadik.
Nélkülünk csak nagyszülőkkel voltak eddig.
"Családi vállalkozás, kötetlen munkaidő, ami kb nyáron 0-24 - et jelent."
Ezen muszáj lesz sürgősen változtatni, ha nem akarjátok, hogy csak hírből ismerjék a gyerekek az apjukat. Ennél már az is jobb lenne, ha máshol dolgozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!