Milyen az élete azoknak, akiknél 2-3 pici gyerek van, apuka munka miatt keveset /szinte soha nincs otthon? Gyerekek hogy viselik, ti anyucik hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
Nálunk ez van sajnos, főként a második gyerek óta. Családi vállalkozás, kötetlen munkaidő, ami kb nyáron 0-24 - et jelent. Anyósomék sajnos nem értik meg, hogy mi már egy másik család vagyunk. Szeretnénk közösen a férjemmel együtt is programot szervezni, nem csak akkor amikor ők engedik.
Gyerekek nálunk anyásak mert velem vannak főként meg anyumékkal. Őket imádják. A másik oldalon a nagyszülők távolságtartóbbak.
Nem sok segítséget kaptam egyik picinél sem, de meg oldottam ahogy tudtam. Remélem jó emberek válnak a gyerekeimből.
2020. júl. 30. 22:19
11/11 anonim válasza:
Igen, fiatal anyukák nyilván apjuk korabeli férfira vágynak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!