Akinek keveset eszik a gyereke milyen surun kakil?
Ket eves kisfiam nagyon keveset eszik majdhogynem levegon el es en ettol teljesen tonkremegyek egy jo ideje csak 5-6 naponta kakil,parszor nagy fajdalmak kozepette.
mindenfelevel probalkoztam(joghurt,lenmagolaj,buzakorpa stb.)minden megoldotta a problemat de csak egy idore,azutan mintha hozzaszokott volna es semmi....
Haziorvosnak mondtam adjon beutalot gasztrora,uh-ra de helyette 2-3 het laevolac kurat javasolt,nem lett surubben szeklete inkabb lagyitja neki de ugyanugy az 5-6 napon kakil,igy laevolaccal nem faj neki viszont igy is osszeszoritott fenekkel lapitottat kakil :( (jovoheten megyek vissza a haziorvoshoz)
Jol sejtem hogy az okozza ezt a ritka szekletet hogy ennyire keveset eszik szinte csak csipeget.
Akinek keveset eszik a gyereke milyen surun kakil?
Az en fiam is dionyi mennIseget produkal ha eppen az 5-6 nap elott sikerul kakilnia.
A tej elhagyasa utan mennyi idovel vettel eszre valtozast a kakilasnal?
Elég gyorsan rendbe jött. Ahogy kiürült a tej már nem volt gond. Kb 3-4 nap.
Mi babakorától tejmentes diétán voltunk, de 2 évesen minden teszteredménye jó lett, elvileg kinőtte a tejallergiát. Más tejtermékkel nincs is gondja, viszont ha tejet iszik nagyon befogja a hasát.
Nem biztos, hogy nállatok is ez a gond, de egy próbát megér.
Sziasztok,
az én fiam 2 éves 4 hónapos és szintén "fényevő". Gyakorlatilag 1 éves kora óta, mióta nem szoptatom. Addig szépen hízott, persze az anyatejtől, mert mást sosem evett szinte, akarmit keszitettem. Napi egy kaki megvan, eskuszom nem ertem en sem hogyan :(
Talan mert inni viszont sokat iszik. Vizet, teat, frissen facsart gyumolcslevet. En is teljesen kivagyok miatta. Leirnatok kedves fényevő gyerekek anyukai, mit es mennyit eszik egy nap a gyereketek, és hany kg, hany cm? Az én kisfiam 86 cm es 11,2 kg. Viszont tele van energiaval, meg nem all egesz nap, beteg meg szinte nem is volt meg. igy a gyerekorvos nem aggodik, nem akar meg egy vervetelt sem csinaltatni. Na jo, befejezem. Ha valaszoltok, azt megkoszonnem! :)
Az enyém 2,5 éves. 95 cm és 12 kg. Sajnos most elég beteges, mert elkezdtük a bölcsit.
A nyáron nőtt, most pedig egy kicsit hízott végre.
A napi menü nyáron úgy nézett ki, hogy délbe evett egy fél tányér gyümölcslevest + a rántotthúsnak szigorúan a panírja köret nélkül vagy egy csirkecomb köret nélkül. Ezután vacsorázott egy negyed szelet kenyetet 2 virslivel. Ha ügyes voltam megetettem vele még egy fél pogácsát és egy maroknyi epret. Ettől nőtt a nyáron 3 cm-t. Nézték nálla a vasat, de rendben van. Egyébként ilyen időszakokban rakásig van a hűtő a kedvenceivel, egész nap főzök, hátha eszik valamit...
Most jobb az étvágya. Napi 4 étkezés megvan. Az adagokkal nem foglalkozok, örülök, hogy leül enni. Eszik amennyi jól esik. (Ilyenkor én is lazábban tudom venni. Annyit hallgattam már, hogy ne foglalkozzak vele, olyan időszakokban, mint a nyári sokszor sírni tudnék)
Nem tudom, hogy lett összerakva a gyerek, de most pl azért is hízott, mert a többi gyerekkel ellentétben ő betegen nagyon jól eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!