Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy bírjátok az egyedüllétet?

Hogy bírjátok az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
A covid nem javított a helyzeten

2021. márc. 2. 17:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Boldog lennék ha egyedül lehetnék. Sose vagyok egyedül.
2021. márc. 2. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Évek óta vagyok egyedül.Nem emiatt a vírus miatt.Már kb. 5 évvel azelőtt is egyes-egyedül voltam,mikor ezt a Covid szót először valaki kiejtette volna a száján.És kendőt is már,mikor még 2007 elején megvettem,azóta hordtam az arcomat eltakarva az utcán télen-nyáron.Szóval vehetjük úgy,hogy én már régen is úgy éltem mint ahogy most élnek sokan.
2021. márc. 2. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Összességében nagyon jól. Persze, hiányoznak a barátok, mármint a személyes találkozások, de különben jól elvagyok.
2021. márc. 2. 17:32
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Elég régóta kb 2,5-3 éve vagyok egyedül már megszoktam, de nem lenne rossz már egy barátnő...aztán lehet vissza sírnám a mostani helyzetemet :D
2021. márc. 2. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Xd
2021. márc. 2. 17:39
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Remekül feltalálom magam. Igazi űrhajós lelkem van. Nem csak, hogy nem bolondulnék meg egyedül a Marsra menet, egyedül a 9 hónap alatt, hanem direkt kérnék még egy kört.
2021. márc. 2. 17:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Világ életemben így éltem, nem feltűnő most sem, de a maszk már nagyon idegesít.
2021. márc. 2. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül vagyok, de nem vagyok magányos.
2021. márc. 2. 18:33
 9/11 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon nehezen. Haza kellett költöznöm a szüleimhez egy kihalt vidéki kisvárosba, a szüleim dolgoznak és ezért egész nap egyedül vagyok itthon, távol vannak a barátaim és csak nagyon nehézkesen tudjuk tartani a kapcsolatot online (valakivel pl. tavaly márciusban tudtam utoljára személyesen találkozni), itt nincsen semmi és most még minden zárva is van, az éjszakai kijárási korlátozás miatt még nagyon el sem tudok menni más városokba mert nem érek haza 8-ra. Maximum olyan elfoglaltságokat tudok kitalálni magamnak, mint pl. film/sorozat, kreatív hobbi, olvasás, edzés youtube videókra, zenehallgatás, séta és hasonlók.... a tököm ki van már mindegyikkel. Egy átlag nap a szobában ülök vagy kint téblábolok a semmi közepén, hozzászólni se tudok senkihez, lassan embert sem látok. Bármit megadnék azért, hogy véget érjen ez a borzalom.
2021. márc. 2. 19:05
 10/11 Metionin ***** válasza:
86%
Én imádok egyedül lenni. Nincs is jobb annál amikor egyedül lehetek úgy hogy dolgozni se kell éppen. Ettől függetlenül a mostani helyzet idegesít, zavar hogy nem tudok utazni, zavar a maszk, hogy sok minden zárva van, hogy 8-ra haza kell érni.
2021. márc. 2. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!