Gyerekkel otthonlevő anyukák! Nem hiányzik egész nap a férjetek? Hogy bírjátok az egyedüllétet?
2 éve vagyok itthon a kislányommal, a férjem reggel 8 körül elmegy és este fél 7 körül ér haza. Napközben csak akkor beszélünk, ha valami halaszthatatlan dolog van.
Elvagyunk a gyerekkel, meg hát főzünk, mosunk, játszóterezünk...
Nagyon gyorsan eltelik a nap.
Én is úgy vagyok vele, ahogy a 2-es.
A felnőtt emberek hiányoztak.
A gyerekekkel elvoltunk itthon, sűrű volt a nap: házimunka, főzés, játék velük, bevásárlás, játszótér. Szóval eltelt a nap. Párommal mi is akkor beszéltünk ,amikor valami fontos volt, nem szoktunk csak úgy "csetelgetni" a semmiről, mivel nem ér rá a munkahelyén. Reggel 8 körül megy el és 3/4 5-kor jön haza.
Én aztán nem érzem haszontalannak magam, hatalmas udvarunk van, rengeteg, de tényleg rengeteg virággal illetve egy kis veteményessel, azt én rendezem illetve a ház is mindig tiszta. Főzök és mosok is, ja és még a gyerekkel is foglalkozok!
A férjem 7 körül megy el és 4 körül ér haza, pénteken viszont legkésőbb kettőkor itthon van. Sokat megyünk a lányommal, mindent mi intézünk, közben beiktatunk egy kis barátnőzést is...A kislányom most 2 éves, úgy volt, hogy megy bölcsibe, de szeptemberben jön a kistesó, így " megúszta" :)
Ja egyébként maszekban gépkönyveket fordítok a munkahelyemnek :)
Amikor dolgoztam, akkor is egész nap nem találkoztunk - de igen, akkor is hiányzott :-)
Most annyival jobb a helyzet, hogy neki új munkahelye van rugalmas munkaidővel, tudunk napközben fagyizni, sétálni együtt.
FB-on szoktunk beszélni pár mondatot.
Igazából azt hiszem, ez független a gyerektől. Hiányzik mindenképp :-)
A harmadikkal vagyok itthon.
Parom a munkaja mellett sokat maszekol.van,hogy reggel 6kor elmegy es este 10 kor jon meg.hianyzik,persze,hogy hianyzik.
De lekot elegge a 3 gyerek.
Jovunk-megyunk,fozok,takaritok.iskola idoben mi is koran indulunk.
Es azert En a ket naggyal mar tudok beszelgetni.plusz baratnommel szoktunk napkozben is viberen.
Ha parom a munkahelyen van gyakran felhiv,maszekbol csak rittkan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!