Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi lehet a baj, szinte egész...

Mi lehet a baj, szinte egész éjjel sírt a babám?

Figyelt kérdés
10 hónapos múlt a fiam, sajnos tápszeres, éjjel még kétszer eszik általában. Tegnap este szokás szerint 8 körül aludt el, fél 12kor ébredt először, megetettem. Azután 2kor megint felébredt, azóta fenn vagyunk, semmi nem jó - ringattam, magunk közé vettük, időközben még egyszer kapott enni, kínomban sedatif pc-t is adtam, teát... Semmi nem használ, ha sikerült is visszaaltatni, 5-10 perc múlva felsírt. Eddigi legrosszabb éjszakánk, még sose volt ilyen (4 foga kint van)

2016. júl. 12. 05:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nálunk ez tegnap napközben volt, igaz csak 3hetes a kisfiam, de tuti a nagy meleg miatt.
2016. júl. 12. 07:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Az enyém is 10 hónapos és egész ejjel forgolódott. Kb éjjel két órakor oda raktam mellém mert már nagyon fáradt voltam. Forgolódott hasra fordult nyeszergett és ez igy ment egész éjszaka minden órában, melettem is forgolódott rúgott és kb 6 fele evett a egy órára ra fel is kelt. Ez a hirtelen meleg front.

Vagy nem tudom nem figyelted-e nem volt telihold pld az ránk nagy hatással van akkor meg én sem alszom nem hogy a fiam.

Volt most nemrég egy időszak mikor 1 hétig telehold volt és a fiam katasztrófa milyen alvást rendezett de a sógornőm 2 gyereke is.

2016. júl. 12. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:

10 honapos a lanyom de detto ugyan ez, igaz nem sirt csak 1-2x de az a forgolodas! :( mar kesz voltam, igaz velem alszik mert a 60x120-as nagyon kicsi neki mert allandoan koppant hiaba van racsvedo!:(

De a150x150-es terulet is kicsi neki mert feszt a fejem rugdossa. Igaz neki nincs meg foga, lehet az is meg nem tudom mi de szornyu!:( most evett is hajnali fel3- kor, igy kicsit nyugalom lett. De tenyleg hat rank a telihol is, de lehet a pocak is...

2016. júl. 12. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!