Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekkel otthonlevő anyukák!...

Gyerekkel otthonlevő anyukák! Nem hiányzik egész nap a férjetek? Hogy bírjátok az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
Vagy jól elvagytok otthon? Vele tudtok ebédelni vagy korán ér haza, vagy sokat beszéltek napközben? Nem vagytok nélküle magányosak? Persze tudom, hogy ott a baba, de a babákkal egy ideig nem nagyon lehet beszélgetni.:)
2016. aug. 4. 10:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
42%

Nem hiányzik jobban mint máskor, ugyanis én dolgoztam mielőtt babázni kezdtem! Ja és akkor megyek be hozzá, amikor csak szeretnék.... De köszönöm, hogy válaszolsz helyettem :)

Vicces vagy...

9 voltam

2016. aug. 4. 16:15
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Amikor dolgoztam akkor sem találkoztam vele 12 órán keresztül.
2016. aug. 4. 16:46
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Maximum azt szoktam néha érezni, hogy unatkozom, és jó lenne dumálni valakivel. De a 6 hónaposom mellett elég nehéz unatkozni, van itthon is tennivalóm elég, ha meg van szabadidőm, akkor olvasok, netezek, rajzolok, filmet nézek. Ha nagyon beszélgethetnékem van, és nincs kivel, akkor fel szoktam hívni a férjem - jó érzékkel általában pont akkor, amikor vécén van :D - olyankor beszélgetünk pár percet. Ő is szokott hívni, ha eszébe jut valami érdekes, vagy vicces, szóval ez megy nálunk oda-vissza (ingyen beszélünk). De konkrétan azt, hogy hiányzik, nem nagyon szoktam érezni addig, amíg ő munkában van. Ha napokra elmenne, persze hiányozna, de azért reggel 7-től este 6-ig nincs bennem olyan hiányérzet, amilyenről te írsz, hogy magányosnak érezzem magam, vagy ilyesmi.
2016. aug. 4. 22:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Számomra elég furcsa a kérdés. Olyan, mintha előtte 0-24-be együtt lettetek volna. Nekünk nincs még gyerek, de ha szabadnapom van, bizony egyedül vagyok itthon. Hát feltalálom magam, hidd el.
2016. aug. 5. 10:06
 15/15 A kérdező kommentje:

11: valószínűleg elbeszélünk egymás mellett.Sebaj!:)

Köszönöm a válaszokat! Mindig ezek a lepontozások a kérdéseknél, valaki biztos ebben leli nagy örömét.

2016. aug. 5. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!