Újszülöttes anyukák, hogy bírjátok az egész napos bezártságot, egyedüllétet ebben a téli időben? Nekem a nap fénypontja ha hazajön a férjem.
Első baba, 2 hónapos, én megfogadtam, ha lehet legközelebb megpróbálunk úgy időzíteni, hogy koratavasz és koraősz között szülessen tesó... Hát így bírom :)
Egyébként sajnos nem vezetek, ha vezetnék sokkal könnyebb lenne, mert így semmilyen nagyobb útra sem indulunk ebben az időben csak várjuk, hogy meglátogat-e valaki.
Szóval B opcióként vezetni fogok a tesó érkezésére, már az is sokat segít majd :)
Szerintem a kora ősz sem jó. Én akkor szültem.Az első pár hétben nem nagyon mozoghattam sehova, aztán jött a november-dece,ber, és még mindig tél van, szóval nagyon hosszú így!Én a 2-at január-április között tervezem szülni.
Már 5 hónapos múlt, de igen, én is egész nap azt várom, hogy hazajöjjön a férjem meg hogy hétvége legyen, és az is feldob, ha tudom, hogy megyünk hármasban vásárolni.De a legjobb az volt, amikor anyós vigyáz a babára, mi meg 1-2 órát kimozdultunk. De ez is kétszer volt ezidáig. Imádom a babám, de hiányzik az, hogy emberek közé menjek.
Ugyan már 2 éve, hogy decemberben szültem, de akkor pont 2,5 hónapig hó volt.
Én nagyon nehezen bírtam, alig tudtam a hóbuckákon tolni a babakocsit. Én is alig vártam hogy a férjem megjöjjön, ráadásul a fiam nagyon rosszul aludt az első hetekben.
Az vigasztaljon, hogy már sokkal tovább világos van, egyre jobb lesz az idő, és tavasszal már nagyon fogod élvezni a délelőtti csavargásokat összeismerkedsz hasonszőrű anyukákkal stb.
Nekem anno irtó magas lett a telefonszámla az első 2-3 hónapban, mert így tudtam csak a kapcsolatot a 'külvilággal'.
Hallgas rádiót amikor a kicsi alszik (neki még nem szabad csak napi 10-15 percet), nézz kabarét vagy olvass.
2 éves és 2 hónapos gyermekeim vannak. Akkora a hó nálunk, hogy a 2 évesemmel nem tudok elmenni a buszmegállóig, babakocsitolásra 0% esély. A fiammal ki szoktam menni 3-4 naponta az udvarra, de fázik, meg a hótól is fél (vagy mi), addig ordít, míg be nem hozom. Ráadásul beteg is volt.
Szóval nagyikra bízom őket, úgy megyek ki a lakásból. A minap összevesztünk este a férjemmel, átmentem a sarki kisboltba és jó nagy kerülővel jöttem haza, annyira jólesett kicsit szellőzni.
Egyébként nálunk nagy a nyüzsgés, nincs időm unatkozni. Átjáróház van nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!