Tudnátok ajánlani olyan sport babakocsit, ami hasonló, mint a HAUCK Malibu ( 4 kerekű, lapra csukható) csak éppen van hozzá téli lábzsák? Lehetőleg linket küldjetek!
Az ABC Design lábzsák jó hozzá, olyat vettünk.
De nemrég volt itt egy kérdés, amiben hasonló babakocsit linkelt be valaki, mindjárt megkeresem.
Szóval itt van a kérdés, benne a link.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Na mondjuk az 1. kocsinak a tolókarja más, mint a Malibué, a 2.-ról meg csak kép van, de lehet,hogy Espiro??
Ebben nem vagyok biztos, de azt tudom, hogy az is hasonló. Talán annyi a kül., hogy a hátsó kerekei nagyobbak, mint a Malibunak.
De én teljesen elégedett vagyok a Malibuval!
Télen úgyis beöltözteted a gyerkőcöt, betakarod egy pléddel, + rá a lábzsák (ABC Design). Szerintem tökéletes.
köszi, várom további ajánlataitokat is. Azért keresek olyat, aminek van saját "lábzsákja", mert nem mindig kell a nagyon meleg. Különben a Fillikid lábzsákot már kinéztem, a KIKÁ-ban mindig van, különböző színekben. Kérnék tapasztalatokat is, olyanokról is amit még egyszer nem vennétek meg.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!