Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így a BTS -...

Miért viselkednek így a BTS - ARMY-k?

Figyelt kérdés

Én ezt egyáltalán nem bírom fel fogni. Úgy csinálnak, mintha az életüket is odaadnák a fiukért. Ha valaki mond egy kissé negatívabb véleményt, akkor már jön az, hogy ő mégis, hogy jön ehhez, meg, hogy mekkora egy r@banc, mert ki merte nyitni a száját. Már nagyon sokszor tapasztaltam, hogy ez a fandom nem ép ésszel működik, a mai napon is, pont ott GYIK-en.

Valaki, aki nem toxic army, le tudná írni ennek a viselkedésnek a miértjét? A BTS-el alapjáraton semmi bajom nincs én is army vagyok/voltam, csak nem ilyen szinten. Nem rég beszélgettem erről a témáról egy külföldi ismerősömmel, aki szintén nem army, és ő is nagyon rossz véleménnyel volt róluk, mondván ez a legrosszabb fandom, amivel életében találkozott.

2021. ápr. 25. 09:38
 81/98 anonim ***** válasza:

80-as szerintem lehet hogy van olyan férfi idol mert ha megnézed azert a smink és kence ficék nélkül van hogy kicsit a csúnyák de mind ekképp full átlagos ázsiai srácok

A nőknél is van aki elérte egyszer az 50 kilót 😂😅 legalábbis közel volt elvileg hwasa volt már 48 is de a gfriendből két lany is volt kissé husosabb ami meg is látszott rajtuk kb olyan 50 kilossak lehettek! Ja következő évben elfogytak durván 10 kilót

És én nem a szexualitasrol beszéltem az engem nem érdekel hanem arról hogy hogyan néznek ki és a nyugati ember hogy a lássa őket! Mert ez tény amit nem lehet meghazudtolni

2021. ápr. 26. 13:49
 82/98 anonim ***** válasza:
66%

Ohm,utolsó..mivan?

Kezdjük ott,hogy semmit nem értettem a végére abból amit írtál.

Másodszor pedig nem a NAGY igazamat akartam bebizonyítani, attól mert ezt leírtam még lehet másnak is ugyanúgy igaza.

A felkiáltójelet pedig teljesen jogomban állt oda rakni,ugyanis még a normális rajongókat is piszkoljátok.

“Ettől függetlenül az én igazam az igazabb az én istenem az igazi az egy valós! :P”

ok...

2021. ápr. 26. 13:49
 83/98 anonim ***** válasza:
Latom nem értesz semmit ja bocs értesz te mindent de nem akarod
2021. ápr. 26. 13:50
 84/98 anonim ***** válasza:

“ Mind hiába akkor is a KISEBBSÈG vot aki elfogadta a többség pedig agresszívan lepett fel!”

73-as válasz

2021. ápr. 26. 13:51
 85/98 anonim ***** válasza:
82 bocs lehet ez egy kicsit túl filozofikus volt és hát a kpop fanok nem erről híresek hogy ezen a szellemi szinten vannak... :/
2021. ápr. 26. 13:52
 86/98 anonim ***** válasza:
66%
Jaj hagyjuk már,nem csak erről a kérdésről beszélek. Számtalan helyen volt már hogy a normális fanokat is szidták
2021. ápr. 26. 13:53
 87/98 anonim ***** válasza:

86 inkabb ezt hagyjuk jó! Látod most is a te istened az egy igazi a miénk pedig csak bálvány!

A normális fanokat egy deka rossz szoval nem szólják le főleg itt…

2021. ápr. 26. 13:55
 88/98 anonim ***** válasza:
Legtöbbször az idolokat támadják le erre a fanok habzó szájjal jönnek ha neked ezek a fanok a normalisak akkor lehet tényleg a te Istened az igazi az enyém meg csak balvany volt de ebben az esetben pedig a kpop fanok mind olyanok nincs kivétel
2021. ápr. 26. 13:56
 89/98 anonim ***** válasza:

Veletek lehet normálisan megbeszélni bármit is,vagy azért is ki fogjátok a szavaimat forgatni?

A normális rajongók alatt a tényleg normális rajongókat értem és nem azokat akik ölnek azért ha már egy kritika nem tetszik nekik.

2021. ápr. 26. 14:13
 90/98 A kérdező kommentje:
#88, nincs igazad, nem kell minden rajongót egy kalap alá venni, vannak normálisok is, ahogy azt már többen leírtuk. Egyébként, a bevezetéseben írtam, hogy én is army vagyok valamilyen szinten, mégsem viselkedek így.
2021. ápr. 26. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!