Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így a BTS -...

Miért viselkednek így a BTS - ARMY-k?

Figyelt kérdés

Én ezt egyáltalán nem bírom fel fogni. Úgy csinálnak, mintha az életüket is odaadnák a fiukért. Ha valaki mond egy kissé negatívabb véleményt, akkor már jön az, hogy ő mégis, hogy jön ehhez, meg, hogy mekkora egy r@banc, mert ki merte nyitni a száját. Már nagyon sokszor tapasztaltam, hogy ez a fandom nem ép ésszel működik, a mai napon is, pont ott GYIK-en.

Valaki, aki nem toxic army, le tudná írni ennek a viselkedésnek a miértjét? A BTS-el alapjáraton semmi bajom nincs én is army vagyok/voltam, csak nem ilyen szinten. Nem rég beszélgettem erről a témáról egy külföldi ismerősömmel, aki szintén nem army, és ő is nagyon rossz véleménnyel volt róluk, mondván ez a legrosszabb fandom, amivel életében találkozott.

2021. ápr. 25. 09:38
 61/98 A kérdező kommentje:
#60, köszönöm, végre valaki, aki úgy látja, ahogy én.
2021. ápr. 26. 11:32
 62/98 anonim ***** válasza:
Kérdező hagyjad nézd meg tegnap mennyi veszekedés volt belőle... konkrétan állami jogokat akarnak formálni! A vélemény ideje lejárt nem lehet helyette inkabb majd erőszakot kell alkalmazni abból majd tanulni fognak... 😂😅
2021. ápr. 26. 11:57
 63/98 anonim ***** válasza:
66%
62. Az erőszak nem megoldás °^°
2021. ápr. 26. 12:11
 64/98 anonim ***** válasza:
Nézd meg a világot... csak azert élhetünk már egy békés világot mert akkora erőszak és pusztítás történt a vh-ákban hogy senki nem akar több erőszakot... legalábbis háborúkat
2021. ápr. 26. 12:33
 65/98 anonim ***** válasza:
67%
Amit 58 irt az full baromság a tipikus áldozat hibáztatás
2021. ápr. 26. 12:35
 66/98 anonim ***** válasza:
De mind ez lényegtelen! Nekem az okoz örömet hogy latom hogy ugyan olyanok lettek mint a blackpink fanok miközben ők mennyire büszkék voltak magukra hogy normális fandom meg hogy le nézték azt amivé ők is váltak! Igen beszélhetünk itt a fanok több mint 60%-áról mert azaz magáról a fandomról mert ez a réteg nem a kisebbik hanem a nagyobbik
2021. ápr. 26. 12:40
 67/98 anonim ***** válasza:
79%

Ughh.. Nem találom az összefüggést, na mindegy.

A lényeg az,hogy az erőszak azért nem megoldás,mert kényszerbe rakod a másikat,tehát a gondolataidat nem fog változni csak még ellenszenvesebb lesz. Ezért kellenek az érvek,pszihopata is azért veszélyesebb, mert tud manipulálni és az észérvekre hajt, nem az erőszakra.(A kettő persze nem feltétlenül zárja ki egymást)

2021. ápr. 26. 12:47
 68/98 A kérdező kommentje:
#63-al értek egyet, az erőszak nem megoldás. A szavakból tényleg nem értenek, de nincs mit tenni. Egyszer csak úgyis pofára esnek, és miután realizálták a beteges rajongásukat és annak következményeit, majd magukba néznek, vagy röhögnek egy jót saját magukon.
2021. ápr. 26. 12:54
 69/98 anonim ***** válasza:
78%

68. Saját maguknak és természetesen akikért rajonganak ássák a gödröt.

Azzal,hogy gyerek szellemi szintjén tartják magukat vagy egymást,meg azzal is hogy úgy viselkednek egy rossz szónál,mint aki most tudta meg, hogy a tojás a tyúk seggéből jön ki. :D

2021. ápr. 26. 12:59
 70/98 anonim ***** válasza:

69 mi a tojás tényleg onnan jon? :O

Visszaterve az erőszakra én ilyenre gondoltam!

[link]

A szavak érvek nem működnek sokszor! Az erőszak meg igen!!! Én sem támogatom és ez az utolso modszer amihez folyamodók de láthatod

2021. ápr. 26. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!