Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így a BTS -...

Miért viselkednek így a BTS - ARMY-k?

Figyelt kérdés

Én ezt egyáltalán nem bírom fel fogni. Úgy csinálnak, mintha az életüket is odaadnák a fiukért. Ha valaki mond egy kissé negatívabb véleményt, akkor már jön az, hogy ő mégis, hogy jön ehhez, meg, hogy mekkora egy r@banc, mert ki merte nyitni a száját. Már nagyon sokszor tapasztaltam, hogy ez a fandom nem ép ésszel működik, a mai napon is, pont ott GYIK-en.

Valaki, aki nem toxic army, le tudná írni ennek a viselkedésnek a miértjét? A BTS-el alapjáraton semmi bajom nincs én is army vagyok/voltam, csak nem ilyen szinten. Nem rég beszélgettem erről a témáról egy külföldi ismerősömmel, aki szintén nem army, és ő is nagyon rossz véleménnyel volt róluk, mondván ez a legrosszabb fandom, amivel életében találkozott.

2021. ápr. 25. 09:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/98 anonim ***** válasza:
50%

Marha jó kérdés. Nem armysként írom, de szerintem azért:

1. Koreában vannak ezek az idolok, ami a legtöbb embernek elérhetetlen, így kb. ott az az érzés,hogy bármit megcsinálhatnak, mivel úgy sem fogja a kedvenc előadóikat befolyásolni.

2. Egyszerűen ilyen elvetemült a személyiségük.

3. Alkalmazkodnak a többi fanhoz.

4. Azzal próbálják bizonyítani elszántságukat, hogy ők igazi armyk, hogy minden negatívumot elítélnek. (Bár ezzel igazából csak még több utálatot szítanak :D)

Ha elfogadást akarsz,először fogadd el, hogy valakinek nem tetszik.

Ha normális hozzáállást akarsz a nem kedvelőktől, állj te is úgy az negatívumokhoz.

2021. ápr. 25. 10:02
 2/98 anonim ***** válasza:
27%

te vagy az a csajszi akivel épp azon vitázok egy másik kérdés alatt,hogy Taehyung beképzelt e vagy sem? (Lehet nem,de van egy megérzésem miszerint igen:D)

csillagom ha igazat fogsz állítani, majd egyetértünk veled:)

nekem/nekünk semmi rossz szándékunk nincs felétek,HA ti is megtudjátok ezt tartani felénk. hát úgy látom nem. ezzel a kérdéssel is például mit szeretnél elérni? megint egy netes vérharcot?

nem unjátok még, hogy magatokra úszítjátok a fandomot aztán még ti vagytok felháborodva ha valaki bevédi a fiúkat ellenetek?

ne csak a saját néző pontodat nézd, egyszer neked is fontosak voltak a fiúk egy bizonyos szinten,szóval megértheted.

egy tényleg próbálok normálisan beszélni egy bizonyos szintig,de amikor valaki előítélkezik..azt nem tudom megtűrni, bocsánat.

2021. ápr. 25. 10:05
 3/98 anonim ***** válasza:
én tényleg*
2021. ápr. 25. 10:06
 4/98 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok az. Nem csak miattad írtam ki ezt a kérdést, de való igaz, te voltál az utlsó csepp. De leírtam, hogy olyanak válaszoljanak már, akik nem úgy gondolkoznak, ahogyan te. Figyelj, én nem szeretném már meghallgatni azt, amit mondassz, mert már ezerszer hallottam, mindannyian ugyanazt mondjátok. Most ez a kérdés azoknak szól, akik nincsennnek benne a ti körötökben, mint például az első. Nem akarok háborút vagy ilyesmit indítani, ezért is mondtam, hogy az ilyen army-k, mint te, kérlek ne írjanak.
2021. ápr. 25. 10:10
 5/98 anonim ***** válasza:
62%

Csak szimplàn ostobàk és titkon remélik,valahogy a kedvencük rájön,hogy ő mindig védi és mèg feleségül is veszi!

Fantáziàlnak róluk,szemèlyiséget gyártanak nekik úgy,hogy fogalmuk nincs arról,milyenek az imádottjaik a valóságban. Valószínűleg jókat röhögnek a cicaharcokon,amiket értük vivnak. Szánalmas viselkedés de belefér a tizenéves korszakba. 10 év múlva röhögnek majd egy jót magukon.

2021. ápr. 25. 10:13
 6/98 anonim ***** válasza:
56%

Miért ide száz ilyen kérdés? De most komolyan...már van vagy húsz olyan kérdés ahol letisztáztuk ezt,nem elég még? Nem csak néhány rajongó rohadt gáz,de az is,hogy nem tudtok leszállni a bandáról.

Nektek amúgy nem egy f*sz melyik tag milyen beképzelt? úgyse fogod megismerni sem te,sem a másik okostojás, ennyi.

2021. ápr. 25. 10:23
 7/98 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem szabhatom meg, hogy ki válaszoljon a kérdésemre, de szépen megkértelek, hogy ne válaszolj, mert ez a kérdés, most nem azért van, hogy veszekedjek megint veletek. Csak az olyan emberek véleményét akarom meghallgatni, akik úgy gondolják, mint én. Tudom, hogy nem fogom megismerni egyik tagot sem, de erről mégis ki beszélt? Közülük megint te vagy az, aki meg akarja ismerni őket, és próbál "bizonyítani". Nekünk nem az a célunk, hogy őket megismerjük, hanem az, hogy a ti viselkedéseteket valamelyest megértsük.
2021. ápr. 25. 10:28
 8/98 anonim ***** válasza:
22%
Ohm bocsi, én nem vagyok a rajongójuk lol #6os voltam
2021. ápr. 25. 10:41
 9/98 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt hittem te vagy az, aki előbb is válaszolt.
2021. ápr. 25. 10:50
 10/98 anonim ***** válasza:
50%
Mert kisgyerekek, majd kinőnek belőle.
2021. ápr. 25. 11:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!