Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így a BTS -...

Miért viselkednek így a BTS - ARMY-k?

Figyelt kérdés

Én ezt egyáltalán nem bírom fel fogni. Úgy csinálnak, mintha az életüket is odaadnák a fiukért. Ha valaki mond egy kissé negatívabb véleményt, akkor már jön az, hogy ő mégis, hogy jön ehhez, meg, hogy mekkora egy r@banc, mert ki merte nyitni a száját. Már nagyon sokszor tapasztaltam, hogy ez a fandom nem ép ésszel működik, a mai napon is, pont ott GYIK-en.

Valaki, aki nem toxic army, le tudná írni ennek a viselkedésnek a miértjét? A BTS-el alapjáraton semmi bajom nincs én is army vagyok/voltam, csak nem ilyen szinten. Nem rég beszélgettem erről a témáról egy külföldi ismerősömmel, aki szintén nem army, és ő is nagyon rossz véleménnyel volt róluk, mondván ez a legrosszabb fandom, amivel életében találkozott.

2021. ápr. 25. 09:38
 71/98 anonim ***** válasza:
#65-ös te miről beszélsz? milyen tipikus “áldozat hibáztatás” ? világosan leírtam hogy mindkét fél hibás és senki oldalán nem állok VISZONT csak a semmiért nem fog az egyik oldal a másiknak esni,ha ti ki tudjátok a véleményeket normálisan fejteni, ők sem fognak rátok durvulni. Ha ti kpoperek nem lesztek ilyen obszesszívak akkor a non kpoperek sem fognak belétek kötni.Mindkét oldal elvetemült a maga igazáért,EZ a baj.
2021. ápr. 26. 13:27
 72/98 anonim ***** válasza:
Amugy van verbális erőszak is... 😂😅a lényeg szerintem el jutottunk ahhoz a ponthoz hogy agresszívan kell fellépni ezek ellen! Nagyon sokszor a tudatlan ember azt sem tudja mi ez legyünk őszinték nyugati szemmel de még keleti szemmel is a srácok nagyonbùzîsan néznek ki! A pride-on szoktak ilyenek lenni! Ennyi ez az igazság egy nem kpop világi ember mind annak lássa őket és véletlen el szolja magat erre az egész aktuális fandom le támadja agresszívan!!! Mind az a gyökér 4-5 millió egyén aki épp látja! De nem csak a bts fandomja ugyan úgy bp seventeen gidle gfriend txt stb stb fandomja ilyen! Vagy ha még egy tök normális kritikát meg fogalmazol! Akkor is! Jelenleg én ott tartok hogy a kpop idolok 99%-a tehetségesebb mint a caramel vagy a Kökény Attila... értitek tehetségesebbek nem hogy népszerűbbek…!
2021. ápr. 26. 13:30
 73/98 anonim ***** válasza:
71 az a baj hogy én nagyon sokszor normális kritikát fogalmaztam meg! Mind hiába akkor is a kisebbség vot aki elfogadta a többség pedig agresszívan lepett fel! Nem csak itt külföldi oldalakon is valamint láttam másoktól is ezt hogy normális kritikát vagy csak félre értette a dolgot hogy mi is van a klipben! A klippen érted a történetet értette félre (de amugy nem értette félre egyszerűen ha valaki kék szint lat akkor nem tudja rá mondani hogy kék) erre 2 napon keresztül zaklatta a fandom java azokat a youtuberekrt!
2021. ápr. 26. 13:33
 74/98 anonim ***** válasza:
Ra mondani hogy piros basszus! Félre irok már! 😂😂😅
2021. ápr. 26. 13:33
 75/98 anonim ***** válasza:
79%
Hehe ti tudjátok tartani,hogy ki-ki? ^^'
2021. ápr. 26. 13:35
 76/98 anonim ***** válasza:
78%

Szögezzünk le két dolgot emberek

-a fiúk nem melegek (a b*zi megjegyzés intelligencián aluli, attól mert a stage outfit kicsit femininebb néha meg van rajtuk smink, attól még a kamerák mögött igenis maszkulinak)

-‼️ ne vegyük az összes rajongót egy kalap alá ‼️ (igen vannak félcédulás fanok is, de van normális réteg, kérlek őket tiszteljük.)

2021. ápr. 26. 13:38
 77/98 A kérdező kommentje:
#71, az a baj, hogy egy normális beszélgetést folytattam sok esetben csak a kpop-ról velük, felvetődött egy téma, elmondtam a véleményem, az nekik nem tetszett, és belekötöttek. A tegnapi vitában én is hibás voltam, mert az már elfajult, ott már mindenki mondott durvább dolgokat is, de a legtöbb esetben nem tartanám magamat annyira hibásnak azért, mert miután meghallgattam a véleményét a sajátomat is kifejtettem. Az a baj, hogy mindegyik hallani akar egy erős véleményt, egészen addig,a míg az egyezik a sajátjukkal, ha nem, azután már támadnak.
2021. ápr. 26. 13:38
 78/98 anonim ***** válasza:

Kérdező pontosan nézd meg 76 válaszát piros felkiáltó jelekkel hangsúlyozza ki hogy az ő igaza az igazabb! Az ő isteni az igazi a miénk az csak bálvány sámánizmus de az ő isteni az egy és igazi! 😂😅

A maszkulin erős kifejezés olyanokra akiket nem is ismersz lattam már feminibb viselkedesu srácokat nincs velük semmi baj voltak osztályban is tok jól kinottunk

Ettől függetlenül az én igazam az igazabb az én istenem az igazi az egy valós! :P

Ettől függetlenül tények tények! Az átlag embert nem érdekli az jön át nekik hogy pride felvonulás! Semmi több… ez nem az ő hibája ez a cégek hibája erre a tudatlan le támadják nem pedig szépen el magyarázzák neki hogy hát ez show műsor tudod mint a Győzike meg hasonlók

2021. ápr. 26. 13:43
 79/98 anonim ***** válasza:
76 bocs ki hangsúlyoztam hogy ugyan nem minden rajongó de te ezt csak azért is! Olvasd el amit ír az ember :/ tiszteletrol beszélsz papolsz miközben annyi tisztelet sincs benned hogy elolvasd és értelmezd amit a másik ír
2021. ápr. 26. 13:44
 80/98 A kérdező kommentje:
Ja, és azt ebbe senki ne keverje bele kérlek, hogy bandatagoknak mi a szexualitásuk, mert ahhoz semmi közünk, és sehogy nem jön ehhez a témához. Egyébként meg teljesen mindegynek kéne, hogy legyen, hogy most melegek-e, vagy biszexuálisak, vagy nem tudom, mert alapjáraton egy előadót a zenéjéért szeretnek, de a kpop iparban nyilván ez is másképp van, mert ott a kinézeten van a hangsúly sokszor, persze nem azt mondom, hogy tehetségtelenek lennének, de láttatok ti már 45 kilónál többet nyomó női idolt? Vagy olyan férfi idolt, aki nem esett át plasztikai műtéten, csak hogy jobban nézzen ki? Ugye, hogy nem.
2021. ápr. 26. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!