Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így a BTS -...

Miért viselkednek így a BTS - ARMY-k?

Figyelt kérdés

Én ezt egyáltalán nem bírom fel fogni. Úgy csinálnak, mintha az életüket is odaadnák a fiukért. Ha valaki mond egy kissé negatívabb véleményt, akkor már jön az, hogy ő mégis, hogy jön ehhez, meg, hogy mekkora egy r@banc, mert ki merte nyitni a száját. Már nagyon sokszor tapasztaltam, hogy ez a fandom nem ép ésszel működik, a mai napon is, pont ott GYIK-en.

Valaki, aki nem toxic army, le tudná írni ennek a viselkedésnek a miértjét? A BTS-el alapjáraton semmi bajom nincs én is army vagyok/voltam, csak nem ilyen szinten. Nem rég beszélgettem erről a témáról egy külföldi ismerősömmel, aki szintén nem army, és ő is nagyon rossz véleménnyel volt róluk, mondván ez a legrosszabb fandom, amivel életében találkozott.

2021. ápr. 25. 09:38
 41/98 anonim ***** válasza:
hát én úgy látom hogy az összes válaszom itt van... lehet össze keversz de ha nem akkor legyen igazad egy anonim oldalon...
2021. ápr. 26. 00:54
 42/98 anonim ***** válasza:
amúgy 15-ben írtam ott van nézd meg ha vaksi vagy ":D
2021. ápr. 26. 00:57
 43/98 anonim ***** válasza:
66%
41. Hmm... Nem,nem kevertelek össze, csak töröltek jó pár választ a kérdés alatt,így csúszott a számsor is. Csak annál az oldalnál még nem ellenőriztem le. (Most én vagyok a 19.)Ez esetben ha a 15.-et te írtad, viszont töröltek a tieid közül is párat. :(
2021. ápr. 26. 01:30
 44/98 anonim ***** válasza:
nem hiszem hogy töröltek mert akkor hiányozna egy címzés de át is néztem őket a tieitek közt lett törölve ":DD vissza nyalt a fagyi
2021. ápr. 26. 01:41
 45/98 anonim ***** válasza:
33%

Ez esetben kikeresnéd pl. azt a választ, amiben leírtad,hogy "igen,gyerek vagyok,legyen igazad,de most már menjél aludni,puszi!"-nem szó szerint írtam le,de tartalmilag minden meg van benne.

Valamiért nem találom. :/

2021. ápr. 26. 01:48
 46/98 anonim ***** válasza:
lol nem másik kérdés volt az? :"""DDD
2021. ápr. 26. 01:51
 47/98 anonim ***** válasza:
amúgy 41
2021. ápr. 26. 01:53
 48/98 anonim ***** válasza:
Nem ^^ Az ez volt.
2021. ápr. 26. 01:54
 49/98 anonim ***** válasza:

akkor le vették csak azt az egy kérdésemet... ":D

de ott van a 41 es is vagy az nem elég? :( :/

2021. ápr. 26. 01:57
 50/98 anonim ***** válasza:
49. Nekem nyolc,csak zavarta az orrom pár kijelentésed,ezt akartam tisztázni.
2021. ápr. 26. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!