Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mitől viselkednek így a...

Mitől viselkednek így a videókban?

Figyelt kérdés

Több youtube videóban is láttam, hogy mintha be lennének állva az emberek valami szertől és el van zsibbadva az arcuk. Gondolom fogorvosnál kaptak valamilyen kezelést, de mitől viselkednek ilyen furcsán?

pl. [link]

2015. okt. 2. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Ezek nem furcsa videok, hanem bakiparádé azaz bakik összevágva...

A csatornának is ez a neve ahogy látom: FailArmy

A legelsőn lehet hogy valami fogműtéte volt a pasinak és az érzéstelenítő vagy altató még nem ment ki a szervezetéből, vannak akik érzékenyek rá. Ezen kívül ki tudja, lehet hogy kicsit debil.

A többi video sztem csak hülye emberek hülye ötletekkel meg sikertelen próbálkozásokkal.

Sokan imádnak ilyen videokat nézni..

Én azt nem szeretem amikor vki röhög a másik fájdalmán, én inkább csak felszisszenek.. Mondjuk az vicces amikor a saját apukája kiröhögi a kislányát aki felborul a biciklijével xD

2015. okt. 2. 23:56
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen tudom, de én konkrétan az adott időponttól tartó részre voltam kíváncsi. Köszönöm a választ, rákerestem az érzéstelenítőre és igen az.

https://www.youtube.com/watch?v=BOjsb3OetyM

Köszi. :)

2015. okt. 3. 00:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Uh ez durva. lol

Mit adnak az USA-ban érzéstelenítőnek álcázva hogy ennyire kiüti őket? xD

2015. okt. 3. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!