El kezdjem nézni a Narutot?
Figyelt kérdés
Olvastam róla jókat és rosszakat is. Az egyik barátnőm ajánlotta és azt, mondta hogy ez a legalapabb anime, amit mindenki látott. Ti mit gondoltok? Utána néztem és még a Shippuuden még mindig tart... Mégis milyen hosszú??? De szóval elkezdjem nézni?2016. febr. 19. 23:15
31/38 A kérdező kommentje:
Nem olvastam utána, de nagyon szúrta a szemem, mert annyira egyformán néznek ki ^^
2016. febr. 26. 17:03
32/38 anonim válasza:
Akkor jól eltaláltad. :D Rengeteg érdekes dolog fog még kiderülni.Hol tartasz most? Kb. már minden fontosabb karaktert megkellet,hogy ismerjél. :D
33/38 A kérdező kommentje:
Gaara és Sasuke harcánál a 3. fordulóban :)
2016. febr. 27. 08:07
34/38 anonim válasza:
Na akkor most kezd majd igazán beindulni a sorozat, én nem sokkal ezután kedveltem csak meg, amikor kezdett igazi mélysége lenni (amit aztán később elcsesznek sajnos).
35/38 anonim válasza:
A fillerek sem rosszak amúgy szerintem,most sokan letámadnak,de volt ami jó volt a sima Narutoban.
36/38 anonim válasza:
Itachi a legjobb! Majd meglátod. Meg Hidan, de ő azért, mert hülye. :D
37/38 anonim válasza:
Naruto az tényleg egy alap anime. Nagyon sokan,mint én ezzel szerettük meg az animenézést. Imádom és abszolút nem csak fiúknak való. Én lány vagyok és rengeteg animét láttam de ez benne van a Top3 -ban :) A sima Naruto tényleg jobb,de Shippuddent is érdemes megnézni.. bár én sok fillert kihagytam... Ha szeretsz mangát olvasni,akkor azt javaslom,ott nincsenek ugye fillerek és sokkal gyorsabban megtudod nézni mint az animét. Én mindenképp csak ajánlani tudom !! :)
L18
38/38 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Most már én is tudom ajánlani bárkinek!! ^^
2016. márc. 2. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!