Hogyan kezdjem el a Narutot?
Sziasztok! A Naruto nekem teljesen kimaradt, csak pár részt láttam az eredetiből. Szeretném végignézni. De olvastam, hogy több változata is van, stb. Engem főleg ezek a részek érdekelnének:
http://www.youtube.com/watch?v=f87vwLdGZys
Milyen sorrendbe nézzem meg, hogy a legjobb? És melyiket? Valami nagy Naruto fan elmagyarázná? :D
Megnézed az alap Naruto sorozatot, fillereket kihagyod.
Elkezded a Shippuudent, fillereket kihagyod.
Személyes véleményként hozzáteszem: bár abbahagytam volna az alap sorozat után. A folytatás egy remek kis darab megerőszakolása. Ma már inkább a mangát olvasom, az gyorsabb, tehát kevesebb a szenvedés, mégis meg fogom tudni a végét.
Az elején nem tudok biztosat mondani, ott csak az animét láttam, de az tényleg egy jó, igazán élvezetes darab, tehát azt csak ajánlani tudom.
Aztán a "második" rész, őszintén, mindkettő elég pocsék, de a manga egy picivel jobb, legalábbis számomra. Nem mondom, van az animében egy pár jó harc (de tényleg csak egy pár), de mást nem tudnék felhozni, hogy miért választanám azt a manga helyett.
nem értek egyet. a shippuuden technikailag sokkal jobb mint az alap 220 rész -fillerek, bár a sztori kicsit átmegy gyerekmesébe.
mindenképp kezdd az elejétől, én azt tanácsolom felirattal nézd, tekintve hogy a szinkron kritikán aluli, egyébként sem anime az anime ha nem japánul szövegelnek. ráadásul egy idő után úgyis csak feliratos lesz.
a fillereket mindenképp hagyd ki, mert nagyon laposak és gagyik, néha több10 részen keresztül tartanak...
itt legtalálod részre pontosan. sajna mind az alapnak, mind a shippuudennek a 40%-a filler.
ha qrvasok az időd, 1 hónap alatt felhozod odáig ahol most az anime tart, 364-ig. utána úgyis olyan extázisban leszel, h. rögtön átváltasz a mangára. azt itt találod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!