ezek közül csak a Breaking Badet láttam és a Zöld íjászt nézem. A Breaking Bad az egyik kedvenc sorozatom lett, így ajánlom, de a felhypeolt utolsó része sztem egy nagykalap fos. A Zöld íjász is nézhető, de olyan gyönyörű megoldások vannak benne, mint pl. az egész rendőrség sem tudja megtalálni a rosszfiút, de az íjász segítője 2 perc alatt rátalál, vagy hogy az íjász (1. évadban) gondolkodás nélkül lemészárolja az aktuális rosszfiú testőreit, aztán elfogja a rosszfiút és nem öli meg, mert ő nem az a fajta...
2014. ápr. 26. 10:53
2/14 valakii69 válasza:
Walking dead:D tudom hogy nics ott de aaazt
2014. ápr. 26. 12:08
3/14 A kérdező kommentje:
Az már kész van :) tegnap jutottam el a 4. évad évvégéig
2014. ápr. 26. 12:28
4/14 anonim válasza:
Sherlock
2014. ápr. 26. 13:10
5/14 anonim válasza:
Attól függ mi érdekel.
Például én tudom mekkora felhajtás van (volt) a Breaking bad és a Lost körül és Zöld íjász is sikeres, de megérteni egyáltalán nem tudom hogy miért, mert engem ezek a témák teljesen hidegen hagynak, öt perc után elaludnék, már ha nem kezdenék el sírni 2 perc után, hogy miért kell ezt nekem nézni. Attól még másnak lehet jó. Tehát én a Sherlockot ajánlom, mert a nyomozás viszont érdekel, de ki tudja téged mi vonz. Mindegyikre azt mondják, hogy jó minőségű sorozat.
2014. ápr. 26. 15:33
6/14 anonim válasza:
Én innen csak a Zöld Íjászt ismerem és nagyon szeretem.
De hogy megértsd a lényeget az első résztől kell nézned, mert csak úgy értelmes.
Amúgy sokszor megunom pl az első évad elejét láttam meg a végét, a közepe az kiesett valahogy nem tudta fent tartani az érdeklődésemet. De a vége és az eleje jó volt :D meg a második évad eleje is jó
2014. ápr. 26. 21:06
7/14 anonim válasza:
Én ezek közül csak a Breaking Bad- et láttam, de azt nagyon ajánlom. A legjobb sori, amit valaha készítettek, nagy kár lenne kihagyni.
2014. ápr. 26. 21:32
8/14 anonim válasza:
Így, ebben a sorrendben kezdd el :)
2014. ápr. 28. 09:54
9/14 anonim válasza:
Zöld íjász szerintem nagyon jó
én már láttam a 2. évad 20. részét is(nem a TV-ben nézem) és nagyon jó!!!
2014. ápr. 30. 14:18
10/14 anonim válasza:
a Breaking Bad nagyon szar, ne pazarold rá az időd!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!